Parayı bulmuş dost napoliden kazandi oda işi bitti 😁@İskorpit nerede dost napoliyi getirdi kayıplara karıştı
Parayı bulmuş dost napoliden kazandi oda işi bitti 😁@İskorpit nerede dost napoliyi getirdi kayıplara karıştı
Bu samimi tebrik için tsk dost@Shellac öbür roll için tebrikler
abi dalgamı geciyosun cidden alınmaya baslıyorum artık ... konu kapndıgı için buraya yazdım ne var bunda neden art niyet arıyorsunuzBu samimi tebrik için tsk dost
Uzdun huseyinimabi dalgamı geciyosun cidden alınmaya baslıyorum artık ... konu kapndıgı için buraya yazdım ne var bunda neden art niyet arıyorsunuz
öp barısakUzdun huseyinim
Cok iyi be bol sans.elbet olacak shellac 👍🏻👍🏻Shellac / 70 0ranlık Kuponum
Ekli dosyayı görüntüle 117410
Utandirma dostöp barısak
dost gelirse böyle gelsin bozma olayına sıcak bakmıyorumJuventus alir zaten banko club brigge da iki gol rahat çıkar son maç valenciaya kupon kalir ilk 20 dk gol olmazsa boz reis
Bugün ogün bence dost kaderimizi yasayalim moral bozmak yok @İskorpit burda😀😀 toprak totemdeyiz😀dost gelirse böyle gelsin bozma olayına sıcak bakmıyorum
Yormayin beyefendiyi para sayiyo bütün gün derdi ona yeter@İskorpit sendemi vurdun toprak 😀😀tebrikler
Yok Toprak Nerede Azın bal Yesin inş Bizde vurucaz Birgun Gec yazmamın sebebi yumurta kırıcamda Tavugun yumurtlamasını beklıyorduk okadar durumlar Kotu yanı toprak@İskorpit sendemi vurdun toprak 😀😀tebrikler
taze yumurta sağlık için iyi dostYok Toprak Nerede Azın bal Yesin inş Bizde vurucaz Birgun Gec yazmamın sebebi yumurta kırıcamda Tavugun yumurtlamasını beklıyorduk okadar durumlar Kotu yanı toprak
yumurtlasa Yıyecegız Dosttaze yumurta sağlık için iyi dost