- 107,703
- 159,737
- 113
yenmesi lazım dost Ts yanlışlıkla 1 gol atar gibi gözüküyor Gs 0 bırakmaz onun için 2 gol atar diye düşünüyorum..Gs maçına Duygusal mı Yaklaşıldı ona göre oynıyak
seytana keyif gerek derler tutar mı tutar gelirse 54 tele si benimShellac / 95 0ranlık Kuponum
Dostlar 7 Maç Analizi Yapıldı İsteyen İçlerinden Kafasına Yatanı Seçip Değerlendirebilir..
Kupon Taze Taze Yapıldı Gelmesi Dileğiyle Şansımız Bol Olsun
Ekli dosyayı görüntüle 141439
Ts Abdullah Avcı etkisiyle baya defansif oynar bana göre zor görüyorım bol şans yinede 😂yenmesi lazım dost Ts yanlışlıkla 1 gol atar gibi gözüküyor Gs 0 bırakmaz onun için 2 gol atar diye düşünüyorum..
Şöyle birşey var yener oynamak istemedim son dakikaya kadar ter döktürmesinler sonra 90+ Ts penaltı kazanır olan bize olmasın diye
Şans seninle olsun @Shellac 👍Shellac / 95 0ranlık Kuponum
Dostlar 7 Maç Analizi Yapıldı İsteyen İçlerinden Kafasına Yatanı Seçip Değerlendirebilir..
Bol sans yazdigin gibi gelir umarım.Shellac / 95 0ranlık Kuponum
Eline sağlık reis.Analiz edildiyse bizede oynamak düşer.Bol şanslar kuponun fotokobisini oynayacağımShellac / 95 0ranlık Kuponum
Bol sansShellac / 95 0ranlık Kuponum
bol şans dost abdullah avcının takımı 2 gol yer mi şüpheliyenmesi lazım dost Ts yanlışlıkla 1 gol atar gibi gözüküyor Gs 0 bırakmaz onun için 2 gol atar diye düşünüyorum..
Şöyle birşey var yener oynamak istemedim son dakikaya kadar ter döktürmesinler sonra 90+ Ts penaltı kazanır olan bize olmasın diye
Bjk puan kaybetti değil avcı simionenin takımı olsa GS atar 2bol şans dost abdullah avcının takımı 2 gol yer mi şüpheli