- 9,673
- 6,736
- 113
zorBjk puan kaybetti değil avcı simionenin takımı olsa GS atar 2
zorBjk puan kaybetti değil avcı simionenin takımı olsa GS atar 2
Yarın 7 seansı kombinemdeki 2 maçtan biri bu olur
trabzon zayıf rakibine acımazYarın 7 seansı kombinemdeki 2 maçtan biri bu olur
He senin kullanıcı adı bile 61 unutmuşum 2-3 olsun bizim olsuntrabzon zayıf rakibine acımaz
Bol şansShellac / 95 0ranlık Kuponum
Dostlar 7 Maç Analizi Yapıldı İsteyen İçlerinden Kafasına Yatanı Seçip Değerlendirebilir..
Kupon Taze Taze Yapıldı Gelmesi Dileğiyle Şansımız Bol Olsun
Ekli dosyayı görüntüle 141439
zor kupon dost ama maçlarda olacak şeyleri ayıklamaya çalıştım bakalım şansımızaEn az 6 tanesi gelir de hangisinden yatacağımız şüpheli dost kasa olsa valla içinden 3 4 maç seçer başka kuponda da 2 3 maç koyar kasa basılırdı senin kuponlar genelde tekten yatıyor kesin kazanç sağlanırdı yani bu maçlardan
Neyse şansın bol olsun reis
Analiz yapıyoruz ama ondan sonra işimiz şansa kalıyor bize de şans bir gelir 3 ay uğramaz ona göre üzülmeyeceğin miktar bas dostEline sağlık reis.Analiz edildiyse bizede oynamak düşer.Bol şanslar kuponun fotokobisini oynayacağım
Birebir aynısına 100₺ da ben attım reis.Oranlar çok düşmüştü ama ben 77 orandan oynayabildim.Şansımız bol olsun reisAnaliz yapıyoruz ama ondan sonra işimiz şansa kalıyor bize de şans bir gelir 3 ay uğramaz ona göre üzülmeyeceğin miktar bas dost
Şans bizimle olsun dostBirebir aynısına 100₺ da ben attım reis.Oranlar çok düşmüştü ama ben 77 orandan oynayabildim.Şansımız bol olsun reis
Dost cok sikintili kupin baya baya şansa ihtiyacın var 😁 bol șansShellac / 95 0ranlık Kuponum
Dostlar 7 Maç Analizi Yapıldı İsteyen İçlerinden Kafasına Yatanı Seçip Değerlendirebilir..
Kupon Taze Taze Yapıldı Gelmesi Dileğiyle Şansımız Bol Olsun
Ekli dosyayı görüntüle 141439
Her kuponumuz sıkıntı dostDost cok sikintili kupin baya baya şansa ihtiyacın var 😁 bol șans
Sikinti yoksa sikinti vardır de 😁Her kuponumuz sıkıntı dost
belki buradan şansımız döner
İlk maçımız Gs başladı bakalımSikinti yoksa sikinti vardır de 😁