- 106,661
- 157,946
- 113
Kötü oynuyordu dost almanya 2 yi atsa rahatlıcaz dostÇok erken daha Toronto gibi son sn alacak bence bu sefer olumlu olalım ya daha cok erken hiç yakıstıramadım sana reis
Kötü oynuyordu dost almanya 2 yi atsa rahatlıcaz dostÇok erken daha Toronto gibi son sn alacak bence bu sefer olumlu olalım ya daha cok erken hiç yakıstıramadım sana reis
Insallah oturur hepsi reis mil macı biraz yıpratacak ama daha cok erken değişir diye umuyoruzKötü oynuyordu dost almanya 2 yi atsa rahatlıcaz dost
kesinlikle dost mill ne yapıyor çözemedim ilk çeyrekInsallah oturur hepsi reis mil macı biraz yıpratacak ama daha cok erken değişir diye umuyoruz
almanya atma yer böyleInsallah oturur hepsi reis mil macı biraz yıpratacak ama daha cok erken değişir diye umuyoruz
Almanlar atar heralde ya o cok korkutmuyor ama Türkiye sanki 10 kişiden yiyecek bana öyle geliyor 1-1 ya içime öyle doğdualmanya atma yer böyle
rahat kupon yok dost hep stresAlmanlar atar heralde ya o cok korkutmuyor ama Türkiye sanki 10 kişiden yiyecek bana öyle geliyor 1-1 ya içime öyle doğdu
Aynen öyle son maça kalır 90a kadar bekletirler hep nasıl bir sınav bu bilemedimrahat kupon yok dost hep stres
90 da gülelim yeter dostAynen öyle son maça kalır 90a kadar bekletirler hep nasıl bir sınav bu bilemedim
Almanya da Türkiye de iş yok dostgol sandım be tüh
son kacan fenaydı mill e kalsın yahu son dklarda sıkıdan 1er golAlmanya da Türkiye de iş yok dost
bu kupon da gelmiyorsa artık ne diyim dostSaglık olsun Dost
11 kişilik takıma gol atamıyorsun 10 kişilik takıma gol atamıyorsun maçı izliyorum şut bile yok ah be nasıl kaçtı diyebileceğim pozisyon bile yok yazık gerçekten yazıksağlık olsun dost ben Türkiyeye 0-0 skor oynadım ama kırmızı karttan sonra atar dedim ama bizimkiler de milli takım ruhu yok yazık