- 10,563
- 18,233
- 113
Goll
Ne solemisim kardes.ben kimse hakkinda hic bi yerde konusmasim yanlisin olmasi.ben telegramda sadece 1 kisi ile konusuyorumkardo neler söylemişsiniz arkamdan ayıp la konusuruz telegramdan 👍
forumda yerden yere vurmuşsunuz bro ben kızmadımda öyle düşünmeniz de normal senlik bi durumda yok bro neyse yanlış anlama forumda dolandırıcı flan demişsiniz ona gücendim vallaNe solemisim kardes.ben kimse hakkinda hic bi yerde konusmasim yanlisin olmasi.ben telegramda sadece 1 kisi ile konusuyorum
Su seznazin dagitim konusu heralde bu arkadasa yollamis oda dagitimi yapmamisti okumustum konuyu ona sitem ediyor heraldeNe solemisim kardes.ben kimse hakkinda hic bi yerde konusmasim yanlisin olmasi.ben telegramda sadece 1 kisi ile konusuyorum
He tmm hatirladimda.o telegram deildiki burdaydi.yani parayi alip gittikten somra milletin seni ovmesini beklemiyordun heralde @ENSTY senden beklemezdim boyle bisey.neyse burasi bunu konusmanin yeri degil zaten.Su seznazin dagitim konusu heralde bu arkadasa yollamis oda dagitimi yapmamisti okumustum konuyu ona sitem ediyor heralde
Allah kabul etsin dostİftar dan sonra görüşmek üzere reis günün kalesi City 1.5 üst ofsayt köfteyi salıp kaçarım 😁
Tmm bro sustum zaten bnde onu dedim bura yeri degil 🧐😉@Hayatindibi @ENSTY özelden konuşun lütfen.
Konunun yeri burası değil.