- 42,718
- 12,609
- 113
Bour geldımı gelır atletıco 2 ler ılk mactanbour golü ve İY Madrid yener kaldı bakalım umarım bu sefer yanıltmazlar
Bour geldımı gelır atletıco 2 ler ılk mactanbour golü ve İY Madrid yener kaldı bakalım umarım bu sefer yanıltmazlar
Bir dost benim 2 erhankonu kitlenmesi yok dost bu gelirse çekiliş veya rolling değil takip edenlerden ole 2 3 dosta şans parası vereceğim
Konu başında belirttiğim gibi
İlk Kupon Gelirse Hedef 1 15k Arası Yakalarsak 2 3 Dosta Şans Parası Vereceğim..
3 te benBir dost benim 2 erhan
Shellac kazansında gerisi mühim mi JemucumBir dost benim 2 erhan
Sanssızlığını kırması lazımShellac kazansında gerisi mühim mi Jemucum
Gelir gayet iyi gidiosun uzaktan takipteyimbu kupon gelirse kasa 400 olucak 2 3 maç daha alırız 1 15k arası yaparız ama önce tabi bunların gelmesi lazım
Hadı ınsallahbu kupon gelirse kasa 400 olucak 2 3 maç daha alırız 1 15k arası yaparız ama önce tabi bunların gelmesi lazım
Fenabjk 1-4
ben inanıyorum 400 gelecek ama sonrasını bilemembu kupon gelirse kasa 400 olucak 2 3 maç daha alırız 1 15k arası yaparız ama önce tabi bunların gelmesi lazım
Ben gdyrm ingiltereye attırıp gelcem bou yabu kupon gelirse kasa 400 olucak 2 3 maç daha alırız 1 15k arası yaparız ama önce tabi bunların gelmesi lazım
En az 3 demedimmi1-5 bjk
ben hiç katılmıyorum onlara bende arada sallayım bari1 gol daha olsun sponsor etkinliğini yakalayalım yesede olur