Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shellac || Dengebet Sponsorluğunda Kasa 250 Hedef 1K ( 500 Dağıtım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kasator

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
200
104
28
@Daimon büyük haksızlık yaptın @Shellac bakar mısın forumu bırakıyorum ayıp yani yapılmaz bu parada değişim takip ettik biz hakettik dedik üye oluruz çıkarsa alınmadım bile listeye yazıklar olsun olaya bak usta @Gokhanduguncu kendinize iyi bakın daha uğramam foruma

lockmoney

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,230
444
83
Sonradan gelenler aldı takipe göre verilmeliydi üzücü bir durum

lockmoney

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,230
444
83
@Daimon büyük haksızlık yaptın @Shellac bakar mısın forumu bırakıyorum ayıp yani yapılmaz bu parada değişim takip ettik biz hakettik dedik üye oluruz çıkarsa alınmadım bile listeye yazıklar olsun olaya bak usta @Gokhanduguncu kendinize iyi bakın daha uğramam foruma
Sonradan gelenler aldı takibe göre verilmeliydi üzücü bir durum belki adamın üyeli bile yok bir ton yatırım var dinamitbete

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,047
46,620
113
Takip edenler alacaktı toplasan 10 kısı takıp etmiştir k. Adı bırakan 2.3 adama cıktı bravo

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,251
158,985
113
Kurallar ne ise o uygulanır dostum
Bonus para için buradaysan
başka platformda başarılar.

Kasator

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
200
104
28
Kurallar ne ise o uygulanır dostum
Bonus para için buradaysan
başka platformda başarılar.
Cevaba bak kibrin egon burdan belli dost deme bana bu kafada devam daha çok kaybedersin. İyi günler arkadaşlar tadı kaçtı buraların

Kasator

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
200
104
28
Sonradan gelenler aldı takibe göre verilmeliydi üzücü bir durum belki adamın üyeli bile yok bir ton yatırım var dinamitbete
Aynen birde admin utanmadan savunuyor kapı orda diyor karakter işte kendinize iyi bakın bunlardan bir halt olmaz usluba bak

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,022
11,491
113
Dost az sakin olurmusun başlığın en üstünde takip edenler veya begenenler diye yazilmis yani begenenlerede cikabilir bu demek emek verdin sagol ancak konuyu tekrar okursan kurali anlarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...