- 760
- 391
- 63
27
Sonradan gelenler aldı takibe göre verilmeliydi üzücü bir durum belki adamın üyeli bile yok bir ton yatırım var dinamitbete@Daimon büyük haksızlık yaptın @Shellac bakar mısın forumu bırakıyorum ayıp yani yapılmaz bu parada değişim takip ettik biz hakettik dedik üye oluruz çıkarsa alınmadım bile listeye yazıklar olsun olaya bak usta @Gokhanduguncu kendinize iyi bakın daha uğramam foruma
Takip edenler alacaktı toplasan 10 kısı takıp etmiştir k. Adı bırakan 2.3 adama cıktı bravo@Daimon büyük haksızlık yaptın @Shellac bakar mısın forumu bırakıyorum ayıp yani yapılmaz bu parada değişim takip ettik biz hakettik dedik üye oluruz çıkarsa alınmadım bile listeye yazıklar olsun olaya bak usta @Gokhanduguncu kendinize iyi bakın daha uğramam foruma
Kurallar ne ise o uygulanır dostum@Daimon büyük haksızlık yaptın @Shellac bakar mısın forumu bırakıyorum ayıp yani yapılmaz bu parada değişim takip ettik biz hakettik dedik üye oluruz çıkarsa alınmadım bile listeye yazıklar olsun olaya bak usta @Gokhanduguncu kendinize iyi bakın daha uğramam foruma
Aynen yazık böyle olmaz yakışmadı yakışmayacakTakip edenler alacaktı toplasan 10 kısı takıp etmiştir k. Adı bırakan 2.3 adama cıktı bravo
Cevaba bak kibrin egon burdan belli dost deme bana bu kafada devam daha çok kaybedersin. İyi günler arkadaşlar tadı kaçtı buralarınKurallar ne ise o uygulanır dostum
Bonus para için buradaysan
başka platformda başarılar.
Begenenler diye eklemısler modlar ozaman diyecek birsey yok beylerTakip edenler alacaktı toplasan 10 kısı takıp etmiştir k. Adı bırakan 2.3 adama cıktı bravo
Aynen birde admin utanmadan savunuyor kapı orda diyor karakter işte kendinize iyi bakın bunlardan bir halt olmaz usluba bakSonradan gelenler aldı takibe göre verilmeliydi üzücü bir durum belki adamın üyeli bile yok bir ton yatırım var dinamitbete
Tamam uzatma dostum ortalıgı germeye gerek yokAynen birde admin utanmadan savunuyor kapı orda diyor karakter işte kendinize iyi bakın bunlardan bir halt olmaz usluba bak
Dost az sakin olurmusun başlığın en üstünde takip edenler veya begenenler diye yazilmis yani begenenlerede cikabilir bu demek emek verdin sagol ancak konuyu tekrar okursan kurali anlarsin@Daimon büyük haksızlık yaptın @Shellac bakar mısın forumu bırakıyorum ayıp yani yapılmaz bu parada değişim takip ettik biz hakettik dedik üye oluruz çıkarsa alınmadım bile listeye yazıklar olsun olaya bak usta @Gokhanduguncu kendinize iyi bakın daha uğramam foruma