- 4,920
- 2,390
- 113
caliye kaldik gibi catolica bu saatten sonra yemez 1 1 tahmin ediyodum oldu bakalim boyle mi bitcek
dost git uyu uykunu al dinç ol3 saat sonra işe gideceğim uykusuz bi halde 😄 escobarın çocukları sağolsun
aynen dost atarsa İy tadından yenmezsu de cali saplasa ilk yarıdan super olcak
Kral üç saat uyursam daha kötü olurum böyle iyi daha ikinci yarılar var 😄dost git uyu uykunu al dinç ol
Catolica 2.5 üst lazım @Guerra06 vurgun yapacak para basma makinesi almaya çıktıcaliye kaldik gibi catolica bu saatten sonra yemez 1 1 tahmin ediyodum oldu bakalim boyle mi bitcek
Böyle yapa yapa işsiz kaldım ben deKral üç saat uyursam daha kötü olurum böyle iyi daha ikinci yarılar var 😄
atarsa catolica atar reis hic sanmiyorum ama umarim gelir de kazanirsinizCatolica 2.5 üst lazım @Guerra06 vurgun yapacak para basma makinesi almaya çıktı
2-1 bitsin herkes kazansınatarsa catolica atar reis hic sanmiyorum ama umarim gelir de kazanirsiniz
Vaziyet aldık bekliyoruzde cali atarsa buralar karısır
Vallahi yalan yok Catollica üstü gelirse 2 senedir kazanamadığım tutarı kazanacam inşallah.Şu anda bu skor bana kazandırdı bastığım paranın 3 katını ama maçta olası 1 gole çok temiz para alıcam inşallahCatolica 2.5 üst lazım @Guerra06 vurgun yapacak para basma makinesi almaya çıktı
1 gole araba diyosun yani bol sans reis totemlerim seninleVallahi yalan yok Catollica üstü gelirse 2 senedir kazanamadığım tutarı kazanacam inşallah.Şu anda bu skor bana kazandırdı bastığım paranın 3 katını ama maçta olası 1 gole çok temiz para alıcam inşallah
Ben yeni rakıya razıyım Tekirdağ olmasa da olurVallahi yalan yok Catollica üstü gelirse 2 senedir kazanamadığım tutarı kazanacam inşallah.Şu anda bu skor bana kazandırdı bastığım paranın 3 katını ama maçta olası 1 gole çok temiz para alıcam inşallah