- 4,859
- 2,368
- 113
hadi iyi geceler dostlar
vişne bulmazsak Link içiyoruz dostlar @XxmannnDost benim profil fotomdakinden icecen yoksa yaramaz
teşekkürler şans rüzgarı bizim tarafa geçti darı hepimizin başına dosttebrikler dost bu hafta baya yaradı sana
shellacı haraca bagladık bugun 4 kere sans parası attı arkadaslar hepsi patates acık net ben bu işten anlamıyorumDostlar emeğinize sinerji sağlık yarın gün içerisinde şans paraları benden
HerkesemiDostlar emeğinize sinerji sağlık yarın gün içerisinde şans paraları benden
203 kişi var 5000÷203=21.73 TL.şans parası eder.20 TL.üzerleri sizde kalsa=940 TL.sende kalır.Ayni kupondan yapar 5000 ini geri alırsın olur biter bence..Dostlar emeğinize sinerji sağlık yarın gün içerisinde şans paraları benden
hayırlı sabahalar dosthayırlı sabahlarınız olsun dostlar
abi konu bahiis olunca matematik Cahit Arf maasallah203 kişi var 5000÷203=21.73 TL.şans parası eder.20 TL.üzerleri sizde kalsa=940 TL.sende kalır.Ayni kupondan yapar 5000 ini geri alırsın olur biter bence..
takip eden dostlara şans parası verilecek güzel insanHerkesemi
Linkten ötesi yalan kardeş doğru dedin shellacta lınk ıcıyoda ele vermesın dıye vısne suyu dıyoDost benim profil fotomdakinden icecen yoksa yaramaz
Bir şey ..toplam kişi saymadım.sadece mesaj paylaşımdan yazdım.yarisi bile yoktur..Valla yeni galaksi.20s telefon hesaplıyor..abi konu bahiis olunca matematik Cahit Arf maasallah
seninde şansının açılması dileğiyle dostTebrikler dost şansın baya bı açıldı tam gaz devam edersin insallah
Hadi bol şans kolay gelsin hocamMotagua maçına iy gole girdik 1.93ten kalkayım yavaştan işe gideyim iyi sabahlar cümleten