- 11,743
- 5,748
- 113
Hadi gol ya canım sıkıldı
Hmm anladım deniyecegimafyon olmazsa olmaz Umut olay orda zaten
son 15 dk 2 gol olur dedım umut sen bıze ınanmıyon muGol yok gol
Tamam yorum yokson 15 dk 2 gol olur dedım umut sen bıze ınanmıyon mu
dakıkada ıyıce azaldı ıadeye 800 900 verır yazık olcakTamam yorum yok
Hocam bu başka kupon biliyosun di mi iradeye en fazla 200 300 verirdakıkada ıyıce azaldı ıadeye 800 900 verır yazık olcak
kupon 1300 verıyo 1.55 yatarsa 850 verır dogru yerdeyım benHocam bu başka kupon biliyosun di mi iradeye en fazla 200 300 verir
peki hocam senin dediğin gibi olsun ama iade öyle hesaplanmıyor maalesefkupon 1300 verıyo 1.55 yatarsa 850 verır dogru yerdeyım ben
sen cashout dıyosun ben ıade 2 gol ıadelı ust almıspeki hocam senin dediğin gibi olsun ama iade öyle hesaplanmıyor maalesef
Aynen ben cashout diyorum pardon yanlış anlamışımsen cashout dıyosun ben ıade 2 gol ıadelı ust almıs
flamengo da attı neyse ki 500 lük tek maçtan gitmedi 50 lik tek maçtan gitti olumlu düşünelim dostNeyse bu da nazar boncuğu olsun 3800 ün yanında
kasayı kurcalarsam duramam dost sabaha sıfırlanır onun için yarının programı güzel sabırlı olup bekleyelim2 gole gitti FLO da 2-1 oldu @Shellac FLO da bir gol daha var istersen dene
Aynen ama gelse fena mı olurdu insan işte aç gözlüflamengo da attı neyse ki 500 lük tek maçtan gitmedi 50 lik tek maçtan gitti olumlu düşünelim dost