Yarın şans paraları benden kazanırsanız rakı alabilirsiniz dostBenim eski eşim Bursalıydı 1 sene yaşadım orda. Şu anda da çocuğum orda yaşıyo. @Shellac getir rakıları
Eyvallah umutcum kıcımızda kobra olduguna zaten hep ayakta gezıyoruz oturmak kısmet olmuyor Yolumuz duserse tabı takılırızValla dayı bunalımdan hiç çıkamadık ki bide ben gezdireyim seni
Yaklaşık saat ver hocam uyuyo olmayalımYarın şans paraları benden kazanırsanız rakı alabilirsiniz dost
sarap havaları basladı rakıya kadar katlarken gıder o paraYarın şans paraları benden kazanırsanız rakı alabilirsiniz dost
Ben seni bulurum dost o konuda için rahat olsunYaklaşık saat ver hocam uyuyo olmayalım
Adam belki direk 100er 100er atacak öyle deme ağanın eli tutulmazsarap havaları basladı rakıya kadar katlarken gıder o para
100er 100er o verırde bız alabılır mıyız bılmemAdam belki direk 100er 100er atacak öyle deme ağanın eli tutulmaz
Yaz hocam telefon->notlar->abreeBen seni bulurum dost o konuda için rahat olsun
Şimdi burda kafama takılan tek nokta dost sıralama ter temiz ama 35’lik niye en alttaYeni Rakı Fiyatları*
70 lik Yeni Rakı (Büyük) 159,50 ₺
100 lük Yeni Rakı 219,00 ₺
150 lik Yeni Rakı 325,00 ₺
35 lik Yeni Rakı Yeni Seri 89,00 ₺
gecen kıs saraba bı alıstım her gun hafta 3 4 sıse bankosu vardı sarap kan yapar hem dı mı shellacYeni Rakı Fiyatları*
70 lik Yeni Rakı (Büyük) 159,50 ₺
100 lük Yeni Rakı 219,00 ₺
150 lik Yeni Rakı 325,00 ₺
35 lik Yeni Rakı Yeni Seri 89,00 ₺
Hemde nasıl dost ama ben vişne tarafındayımgecen kıs saraba bı alıstım her gun hafta 3 4 sıse bankosu vardı sarap kan yapar hem dı mı shellac
bu paralar cok gelır atmaz kucuk 89 bı Umut o olur dıye sona koymus moderatorun algısıyla oynamak 1 ay bandan baslamıyor mu reis ben mı yanlıs okudum kurallarıŞimdi burda kafama takılan tek nokta dost sıralama ter temiz ama 35’lik niye en altta
Tam üstüne bastın dostbu paralar cok gelır atmaz kucuk 89 bı Umut o olur dıye sona koymus moderatorun algısıyla oynamak 1 ay bandan baslamıyor mu reis ben mı yanlıs okudum kuralları
Adres alalımHemde nasıl dost ama ben vişne tarafındayım
İyi 11 liramız kalıyo ona da çerez alırızgecen kıs saraba bı alıstım her gun hafta 3 4 sıse bankosu vardı sarap kan yapar hem dı mı shellac
11i at atlasa 2. şişeyi kovalaİyi 11 liramız kalıyo ona da çerez alırız