- 7,056
- 3,129
- 113
45 pen 90 pen
hakemler sever bizi dost rangers te 90+ da attı bugün son dakikalarda yüzümüz gülüyorGoooll beee woonn.Hakem sağolsun 45 te ve 90 da penaltı verdi wonlattı bizi reis 😄 @Shellac
rangersın attıgı 2. golü gördün mü dost orta sahadan attı adamhakemler sever bizi dost rangers te 90+ da attı bugün son dakikalarda yüzümüz gülüyor
Eline sağlık reis sayende bende nasiplendim kupondan tebrik ederim cansınhakemler sever bizi dost rangers te 90+ da attı bugün son dakikalarda yüzümüz gülüyor
Efsane gol dost bizi ipten aldırangersın attıgı 2. golü gördün mü dost orta sahadan attı adam
İşte bu mükemmel haber mükemmelCatolica penaltı @Guerra06
beraber kazanınca seviniyorum dost ama yarının maçı ne olacak bakalımEline sağlık reis sayende bende nasiplendim kupondan tebrik ederim cansın
cashouta ne kadar veriyo reisberaber kazanınca seviniyorum dost ama yarının maçı ne olacak bakalım
Cansın sen reis can O maçtan iade geldi reis benim bakiyeye yansıdı kazançberaber kazanınca seviniyorum dost ama yarının maçı ne olacak bakalım
tebriklerCansın sen reis can O maçtan iade geldi reis benim bakiyeye yansıdı kazanç