- 39,524
- 20,518
- 113
Büyü mü yaptırdın dost 🤣🤣Baskete geldik
nasıl geldik bende anlamadım İhtiyar
Büyü mü yaptırdın dost 🤣🤣Baskete geldik
uyuyacak mısın burda mısın dostBaskete geldik
belli olmaz İhtiyaruyuyacak mısın burda mısın dost
shellac a kalsa 2 sn dusunmez paketler senı dost bılıyon dımı2.500 ün 1 k sı bizimmi
Shellac yokken burdaydık biz dost hayırdır shellac yerini bilirshellac a kalsa 2 sn dusunmez paketler senı dost bılıyon dımı
memphis sayı atmıyor Kanguru2.500 ün 1 k sı bizimmi
dost ben senı hıc gormedım chatta baskanla kupon yapardık sen nerdeydın o zamanlarShellac yokken burdaydık biz dost hayırdır shellac yerini bilir
Attıralım dostmemphis sayı atmıyor Kanguru
Seni baskanla tanıstıran benim dost yerini bil veririm eline memphisin 3 lüklerinidost ben senı hıc gormedım chatta baskanla kupon yapardık sen nerdeydın o zamanlar
ya bırak aw biz baskanla kupon yaparken sen lıse 3 e gıdıyodun daha kuponlarını ben yatırırdım abi bana oynatmıyolar derdınSeni baskanla tanıstıran benim dost yerini bil veririm eline memphisin 3 lüklerini
2 liralık mıydı ozaman dostya bırak aw biz baskanla kupon yaparken sen lıse 3 e gıdıyodun daha kuponlarını ben yatırırdım abi bana oynatmıyolar derdın
dost bana bak benım ılk kuponum kazanmıstı 8 maclık 50 kurusa 64 mu 66 lıra mı ne o zamanda 128 oran koymusuz dost o gun bugun inek gibi sağıyolar bizi2 liralık mıydı ozaman dost
Maçı açında Doncic show izleyin dostmemphis sayı atmıyor Kanguru
Sen nesineden izlemeye devam et dostMaçı açında Doncic show izleyin dost
220 sayı çıksın ascı dostMaçı açında Doncic show izleyin dost