- 13,417
- 15,458
- 113
melgar gecen bahıa dan 4 yedı elendı lıbertadoresden bugun gol de atar yer de ust bence guzel secmıssınmelgar maçında kararsız kaldım dost diğer 3 maça güveniyorum ama sonuç ne olacak bilemiyoruz
melgar gecen bahıa dan 4 yedı elendı lıbertadoresden bugun gol de atar yer de ust bence guzel secmıssınmelgar maçında kararsız kaldım dost diğer 3 maça güveniyorum ama sonuç ne olacak bilemiyoruz
olabilir dost ama brezilya ligine taraf bahsi sıkıntı diye düşünüyorum her maç sürpriz oluyorbol şans başkan cruzerio maçı taraf bahsi ne olur sence altüst yerine 1 düşünüyorum
bolsans ıkınızede@Shellac dost Melgar Üst , Cortulua 1.5 üst 500 Salladım.1296 veriyor ..bol şans ikimize de
Geç kaldın başkan hat sıkıntı yasaldan oynamak zorunda kaldım bi çılgınlık yapıp cruzerio ilk yarı 1 verdim bol şans hepimizeolabilir dost ama brezilya ligine taraf bahsi sıkıntı diye düşünüyorum her maç sürpriz oluyor
şans bizimle olsun dost@Shellac dost Melgar Üst , Cortulua 1.5 üst 500 Salladım.1296 veriyor ..bol şans ikimize de
İY 2-0 olsun dostGeç kaldın başkan hat sıkıntı yasaldan oynamak zorunda kaldım bi çılgınlık yapıp cruzerio ilk yarı 1 verdim bol şans hepimize
Kral iyi ama riskli geldi bana yinede sans senle olsunShellac / Gece Kuponu
Ekli dosyayı görüntüle 103108
ilk gol geldi açılışı yaptıkShellac / Gece Kuponu
Ekli dosyayı görüntüle 103108
guarani attı dostGeç kaldın başkan hat sıkıntı yasaldan oynamak zorunda kaldım bi çılgınlık yapıp cruzerio ilk yarı 1 verdim bol şans hepimize
sen kazan dost gerisi boşguarani attı dost
1*1 oldu dost şans devam ediyorsen kazan dost gerisi boş