- 42,720
- 46,397
- 113
Bekliyoz dost kuponuuyku bize haram dost
Bekliyoz dost kuponuuyku bize haram dost
Prensip olarak benden çok parası olana para gondermiyorum3-5 k atma yakışmaz sana @erhanbey22
Biz Umutu dost bilirdik iyice ölücü olmuş sen atta erkek gorelim😁Bekliyoz dost kuponu
gündemde maç kalmadı dostBekliyoz dost kuponu
3-4 saat takiliriz sohbet muhabbet iyi sabahda avusturalya vardır illa 🙂🙂gündemde maç kalmadı dost
Aslında sihirli sözcüğü söyledi 21 çevre diyor @erhanbey22gündemde maç kalmadı dost
varsa söyleyin basalım dost sizi kırmam ben3-4 saat takiliriz sohbet muhabbet iyi sabahda avusturalya vardır illa 🙂🙂
Yunus emre kaldırıldı dost bankonotlardan 5 lira varHadi bi çıtır rulet gider Umut at ortaya bi yunus emre aganin elini tutamayiz
Parayı bulma yolunda ilk adimi atmissin bak dayıoğlu yok dicen hep yok soran olursa😁Yunus emre kaldırıldı dost bankonotlardan 5 lira var
Ya yakma adami gece vakti yarın bakarizBarcaleno maçı var dost citirdan 2,5 yakışır
dost 100 tl ile başlayalım hemen sürpriz denemeyim kasayı yavaş yavaş katlayalımBarcaleno maçı var dost citirdan 2,5 yakışır
Barcaleno maçı var dost citirdan 2,5 yak
Miktar vermedin citiri düşüktür insYa yakma adami gece vakti yarın bakariz
Ya sen nasıl bir kralsın ya uyu başkan uyu yoruldun sal gitsinvarsa söyleyin basalım dost sizi kırmam ben
Bırak sen Umutu dost 32 yi takip et geldiği an arkasi 11 e yapistir 100 lira 3600 tertemiz rahat rahat uyuruz😀dost 100 tl ile başlayalım hemen sürpriz denemeyim kasayı yavaş yavaş katlayalım
Ozaman 11-21-31- çevre al sahada bişey demem 🙂🙂dost 100 tl ile başlayalım hemen sürpriz denemeyim kasayı yavaş yavaş katlayalım
her elde çıkıp buraya mı geliyim dostlar abre rol açtı oraya kayalım hemen patlarsa ordan devam ederiz bi şekilOzaman 11-21-31- çevre al sahada bişey demem 🙂🙂