dost ne zamandır sana kaybettırmıyordum zamanı geldi hemen ilgileneyim dostumlaver bakalım 2 maç basalım dost kasa da son 100 tl kaldı
senin şansına katlarız belki
ya da tek maç ver adım adım gidelim dost
dost ne zamandır sana kaybettırmıyordum zamanı geldi hemen ilgileneyim dostumlaver bakalım 2 maç basalım dost kasa da son 100 tl kaldı
senin şansına katlarız belki
ya da tek maç ver adım adım gidelim dost
kanguru suan sadece fiziken hayatta gormez duymaz o@Umutks41 Kanguru duymasın ama dost
Bende vericem@Umutks41 Kanguru duymasın ama dost
cumleyı tam manasında yaz dost yanlıs anlasılma olmasınBende vermek istiyorum dost
önce İhtiyar dostBende vermek istiyorum dost
Banane dost bende vricemönce İhtiyar dost
sonra sen dost tabi ilk adım başarılı olursa
İhtiyar dostun maçı bekleniyor dostBanane dost bende vricem
Ondan hayır gelmez ne maçı vercekİhtiyar dostun maçı bekleniyor dost
versin hemen başarılı olalım sonra sendeyiz
bizde hayır yok dostOndan hayır gelmez ne maçı vercek
biraz riski azaltsaydık dostbırak umutu dost 6 aydır tutan tek bı kuponu yok
dost dusuk oran bızı yorar 3 adıma ıs tamam ılk macımız
Ekli dosyayı görüntüle 167885
ya dost bız kac aydır kaybetmıyor muyuz kac 10k oldu sımdı 100 lırayı 3.83 e bascaz onu mu tartısalımbiraz riski azaltsaydık dost
1.5 üst açık değil yoksa ona alıcaktımya dost bız kac aydır kaybetmıyor muyuz kac 10k oldu sımdı 100 lırayı 3.83 e bascaz onu mu tartısalım
Bu ne olum adam sanal para mı basıyor 100 lira az paramı niye çöp ettiriyonbırak umutu dost 6 aydır tutan tek bı kuponu yok
dost dusuk oran bızı yorar 3 adıma ıs tamam ılk macımız
Ekli dosyayı görüntüle 167885
kanguru topal bu sıra zıplayamıyor dost dusene bı de bız vuralım1.5 üst açık değil yoksa ona alıcaktım
kanguruya hiç şans vermeyelim yani diyorsun
hadi bak ısıne dost 2 oran vercez o tutcak bı 2 daha bı 2 daha 4.ye varcak mı sanıyon yuksek oran gıtmemız lazımBu ne olum adam sanal para mı basıyor 100 lira az paramı niye çöp ettiriyon
O zamanlar para vardı ki 1.300 bastık dost çalış seninde olur tatava yapma düzgün maç ver adamahadi bak ısıne dost 2 oran vercez o tutcak bı 2 daha bı 2 daha 4.ye varcak mı sanıyon yuksek oran gıtmemız lazım
ayrıca masa tenısınde 2 orana 1300 basan adam gelıp kuponlarıma yorum yapmasın