Gol olan maçı bulmak kolay biz olmayanı bulmaya çalışıyoruz 😁Reading atti
Gol olan maçı bulmak kolay biz olmayanı bulmaya çalışıyoruz 😁Reading atti
DogruGol olan maçı bulmak kolay biz olmayanı bulmaya çalışıyoruz 😁
Düştü enişte kasa 16 bin bol sansHelal olsun enıste donen top istedigin Sayıya Dusmesi dilegiyle
Helal olsun enıste 6 k daha alda 22 gormus olsunDüştü enişte kasa 16 bin bol sans
16 betten bonus yaptı ılk spın 2100 odedı kalan 14 spın bos hain dedeHelal olsun enıste 6 k daha alda 22 gormus olsun
Prenses Dene enıste Bugun vericekmıs16 betten bonus yaptı ılk spın 2100 odedı kalan 14 spın bos hain dede
bıraktım enişte arka arkaya gitti lanet betine de yıne cekemedık payfıx lımıtı doldu zaten daha da yatıramayız 1 hafta payfıxlePrenses Dene enıste Bugun vericekmıs
yılmak yok enıste Senin benim fix mi Var enıste atesle 6 k atalım seridenbıraktım enişte arka arkaya gitti lanet betine de yıne cekemedık payfıx lımıtı doldu zaten daha da yatıramayız 1 hafta payfıxle
akbank hesap ozetını kessın artı oarada onu beklıyorum kac cıkacak bellı degıl borc oldu 50 bın ben bu ısı bılıyorum dıyenlerın en az 500 bın borcu var bızım kı yıne ıyı enıste bız pek anlamıyoruz demek kıyılmak yok enıste Senin benim fix mi Var enıste atesle 6 k atalım seriden
Biz ne 500 k lar Yedik enıste senin gibi benim gibi 2 kısı daha olsa siteler baska musteri kabul etmez bizim k. adlarımız parantez içinde Dosyalarındaakbank hesap ozetını kessın artı oarada onu beklıyorum kac cıkacak bellı degıl borc oldu 50 bın ben bu ısı bılıyorum dıyenlerın en az 500 bın borcu var bızım kı yıne ıyı enıste bız pek anlamıyoruz demek kı
bız sıteye yatırım yapınca fınans bırımı pasta kesıyo enıste geldı 100 bın bırakmadan gıtmez dıyeBiz ne 500 k lar Yedik enıste senin gibi benim gibi 2 kısı daha olsa siteler baska musteri kabul etmez bizim k. adlarımız parantez içinde Dosyalarında
banla benı dost bıktım artık sans carkı yıne bos 15 tl yı alamadım 6 aydır kuduruyorumvenlo maçı geçen ilk yarı gol olmadı
bunda olur dedik
yine olmayanı mı seçtik acaba
Tabi başkan gol olacak maçı bulmak kolay önemli olan 3 maçtan gol olmayanı bulmak 😅venlo maçı geçen ilk yarı gol olmadı
bunda olur dedik
Gs bekle bugun maclar bosvenlo maçı geçen ilk yarı gol olmadı
bunda olur dedik
şansızlık bizde dostTabi başkan gol olacak maçı bulmak kolay önemli olan 3 maçtan gol olmayanı bulmak 😅
Dus almak lazim kuru yer kalmisşansızlık bizde dost
işimiz zor bugün