Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shellac Rolling 89 # Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,773
46,447
113
bıraktım enişte arka arkaya gitti lanet betine de yıne cekemedık payfıx lımıtı doldu zaten daha da yatıramayız 1 hafta payfıxle
:( yılmak yok enıste Senin benim fix mi Var enıste atesle 6 k atalım seriden

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,771
78,051
113
:( yılmak yok enıste Senin benim fix mi Var enıste atesle 6 k atalım seriden
akbank hesap ozetını kessın artı oarada onu beklıyorum kac cıkacak bellı degıl borc oldu 50 bın ben bu ısı bılıyorum dıyenlerın en az 500 bın borcu var bızım kı yıne ıyı enıste bız pek anlamıyoruz demek kı

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,773
46,447
113
akbank hesap ozetını kessın artı oarada onu beklıyorum kac cıkacak bellı degıl borc oldu 50 bın ben bu ısı bılıyorum dıyenlerın en az 500 bın borcu var bızım kı yıne ıyı enıste bız pek anlamıyoruz demek kı
Biz ne 500 k lar Yedik enıste senin gibi benim gibi 2 kısı daha olsa siteler baska musteri kabul etmez bizim k. adlarımız parantez içinde Dosyalarında

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,730
158,169
113
venlo maçı geçen ilk yarı gol olmadı
bunda olur dedik
yine olmayanı mı seçtik acaba

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,771
78,051
113
Biz ne 500 k lar Yedik enıste senin gibi benim gibi 2 kısı daha olsa siteler baska musteri kabul etmez bizim k. adlarımız parantez içinde Dosyalarında
bız sıteye yatırım yapınca fınans bırımı pasta kesıyo enıste geldı 100 bın bırakmadan gıtmez dıye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...