- 106,543
- 157,610
- 113
münih e oranlar saçma İhtiyarDost Inter bugün atar sen Münih ten kork
city iyi takımda
city ye verdikleri oran bu maç city 2 3 atar
deplasmanda gol yemez çıkar bi oran vermişler
bayern kupayı alacak bana görre
münih e oranlar saçma İhtiyarDost Inter bugün atar sen Münih ten kork
Bugün şans bizden yana olsun dostBence bulur ilk düşündüğünü oynayacak dost ama kupon çok güzel
gelsin de neşemizi bulalım dostAksilik olmassa gelir reis tas gibi kombine olmus
Dost bunlar kurnaz City evinde 1 gollede yense favori o yüzden oranı düşük bayerni kucumsemis 2pozisyonda 0-2 yapcak takım final maçı gibi olcak bence 1-0 ya da 2-1 biter bu ayakmünih e oranlar saçma İhtiyar
city iyi takımda
city ye verdikleri oran bu maç city 2 3 atar
deplasmanda gol yemez çıkar bi oran vermişler
bayern kupayı alacak bana görre
Konunun ilk başında İhtiyarInter nerde dost yarim saattir baktım goremedim
Bol şans reisShellac || Şampiyonlar Ligi KG Var Kuponum
İnter Goal Atarsa Kuponu İçerde Gözüyle Bakıyorum
Maçlarımız Güzel Kuponumuz Kazançlı Olması Dileğiyle
Ekli dosyayı görüntüle 326137
işte onun için erken gol olsunDost bunlar kurnaz City evinde 1 gollede yense favori o yüzden oranı düşük bayerni kucumsemis 2pozisyonda 0-2 yapcak takım final maçı gibi olcak bence 1-0 ya da 2-1 biter bu ayak
Helal dost 375 liramizla 2.yarilara güzel bı kombine yaparızKonunun ilk başında İhtiyar
Teşekkürler dostBol şans reis
Teşekkürler penaltıcı dostBol şans reis
İlk yarıda gol çıkması lazım dost gol 2.yariya kalırsa sıkıntı olurişte onun için erken gol olsun
tepkinli oynarlar ise dediğin gbii 1 gol dahi çıkması zor
buldukları nı atsınlar yeter
bin dolar olmadan çekmeyiz biz İhtiyar bilirsinHelal dost 375 liramizla 2.yarilara güzel bı kombine yaparız
Şans bizden yana olursa gelecektir Asabi dostBolsans Dost Gayet aklı Selim Bir K.g var kuponu olmus
Tabii ki dost bin dolarda kesmez bizi ben 50 bini cekmemisligim var biz bagimliyiz dost asabi öyle değil 500u 1500 yapıp cekiyo bu sıra papatya çayı içiyorum dost kaybetsemde sinir yapmıyorumbin dolar olmadan çekmeyiz biz İhtiyar bilirsin
gelince vura vura gideriz
ben 375 'e geldi olarak bakabilir miyim
Tuzla iy atarsa Ceker yatarım enıste BolsansTabii ki dost bin dolarda kesmez bizi ben 50 bini cekmemisligim var biz bagimliyiz dost asabi öyle değil 500u 1500 yapıp cekiyo bu sıra papatya çayı içiyorum dost kaybetsemde sinir yapmıyorum
Tatlı rüyalar enişteTuzla iy atarsa Ceker yatarım enıste Bolsans
eyw EnişteTatlı rüyalar enişte
eywallah dost hepımızınGünümüz güzel olsun dost
senin de şansın bol olsun