- 3,882
- 1,373
- 113
Pandemi var çıkartsmazsin evden@Umutks41 En geç yarın kiramı öde. Beynmen den mi alıyon kimden alıyorsan al öde
Pandemi var çıkartsmazsin evden@Umutks41 En geç yarın kiramı öde. Beynmen den mi alıyon kimden alıyorsan al öde
O adam hergun burda hep konularda aktif 😏😏Aktif değildim dost o kadar , kuponları takip ediyordum sadece
Abi ödicem söz veriyorum biraz müsade et@Umutks41 En geç yarın kiramı öde. Beynmen den mi alıyon kimden alıyorsan al öde
Ödemezse çıkarırım . Bana güvenip benim maca alsa affederdim .Pandemi var çıkartsmazsin evden
İşten geliyorum direk buraya bakıyorum alışkanlık olduO adam hergun burda hep konularda aktif 😏😏
Aynen dikkat ettim reis 500 mesajida bol şans , sağlık olsunla tamamladım 😂O adam hergun burda hep konularda aktif 😏😏
Ey @cimer nerdesin burda bir vahşet varÖdemezse çıkarırım . Bana güvenip benim maca alsa affederdim .
Ben seni forumlardan mu toplayacağım hep .Abi ödicem söz veriyorum biraz müsade et
Tamam abi en kısa sürede halletmeye calısıcam iyi aksamlarBen seni forumlardan mu toplayacağım hep .
Her ineğe inanıyon hemen . Yeter artık. Milletten topla ben bilmem
Galiba lose olcak ama belli olmaz bunlarin isi du bakalim3.22 de 22 sayi cikar mi 😟😟😟
yatıyodur o tutarsa sabah yapar cekilisiArkadaslar eger @Shellac uygun mu bilmiyorum bir kupon atip uyumaya gidecegim gelirse dagitimi yapariz
O uyuyo sanirim sen yap kuponu istersen biz iletiriz ben uyanigim 8e kdrArkadaslar eger @Shellac uygun mu bilmiyorum bir kupon atip uyumaya gidecegim gelirse dagitimi yapariz