- 34,552
- 19,154
- 113
Yarım saat bı saat degisiyorKaç dakikaya bağlanır acaba ben mail almadım bende alabilir miyim b9nusu acaba
Yarım saat bı saat degisiyorKaç dakikaya bağlanır acaba ben mail almadım bende alabilir miyim b9nusu acaba
Valla bende tık yokEn sonunda yazdi kaptti bakalim odeme alan varmi
Canlıya bağlanıp bakiyeni düzelt iptal edecekler bunu 100 olmaliBonusu 250 yaptım sonra hepsini kaybet dedi ben otomatik 100 ekleyecem hesabına dedi neyse kaybettim ibne cevap vermedi sonra tekrar kalan 25 le oynadım 106.tl oldu sonra mesaj attı bana hesabınıza 100 tl eklenmiştir diye bende dalga mı geçiyorsunuz ben oynadım kazandım dedim neyse sonuç bu sefer bonus bakiyesi sıfırlandı çekim talebi verdim hiç ümidim yok ama gelirse paylaşırım
Baglanabildin miKaç dakikada bağlanır acaba
Goruntu atsana kardesim benim.10 defa iptal edildiLa ne oluyo burda acayip bir trafik var...
Benim 100 lirayı gönderdiler şimdi geldi
Hayır 30 dakika olacakBaglanabildin mi
Harbi gonderdilermiLa ne oluyo burda acayip bir trafik var...
Aha şimdi işler değişti desene ödeme alan 1 kişi var 😆La ne oluyo burda acayip bir trafik var...
Ya yok be dostum ironi yaptım yormayın kendinizi böyle patavatsız siteler içinGoruntu atsana kardesim benim.10 defa iptal edildi
La yok yok espri yaptımAha şimdi işler değişti desene ödeme alan 1 kişi var 😆
Tamda espri sırası kanka bı umutlandirdin biziLa yok yok espri yaptım
Showa devam o zamanFinans sağlam değilde en boktan site bile bu ödemeyi yapar yeni açıldı site devam etmek istiyorsa ödemeleri yapar
Showa devam o zamanFinans sağlam değilde en boktan site bile bu ödemeyi yapar yeni açıldı site devam etmek istiyorsa ödemeleri yapar