- 20,827
- 11,325
- 113
Kesene bereket kim o 3 kişi yaz dostum millet boşa umitlenmesinYarin öğlen atarız 3kisiye öldülleri
Kesene bereket kim o 3 kişi yaz dostum millet boşa umitlenmesinYarin öğlen atarız 3kisiye öldülleri
NapalmYooookkkkk olmaaazzz
aynen seç reisKesene bereket kim o 3 kişi yaz dostum millet boşa umitlenmesin
Seç bizi haydeee loooNapalm
3 kişiyi seç reis öyle uyuyalımYarin öğlen atarız 3kisiye öldülleri
Site ismiEski betco yani
Noldu la niye hüzün lendinAğlıyorum su an
Ben ödüller hemen atılır diye düşündümNoldu la niye hüzün lendin
seninle cehennem bile ÖDÜLdür banaNoldu la niye hüzün lendin
Herkesin 100 de 31 şansı var zor yani yat uyuBen ödüller hemen atılır diye düşündüm
31 i severimHerkesin 100 de 31 şansı var zor yani yat uyu
Odül var dediyse atar geçmişte linç ettigimiz konularda adam ödül vaat etmemiştiSu üyenin rollingin şu kadar kadar insanın takip ettiğine inanamıyorum birazdan herkes siteme başlar benden demesi.ben sessizce takip ettim mevzuyu neticeyi göreceğiz ama sonuç belli bnce her zaman yaptığı işi yapar
Ben 1 kere denk geldim sana rol yaptırmıştı sanırım demi yanlış hatırlamıyorsamOdül var dediyse atar geçmişte linç ettigimiz konularda adam ödül vaat etmemişti
Sen öyle bı ben çok gördüm ödül aticam diyip atmadığını hatta daha 1 kişiye ödül attığını falan görmedim.kaos çıkar burda bak gör 😁 bu arkadaşın rollingimi takip edixeksen hiç bişey beklemiyceksin keyfi takip ediceksin ben öyle yapıyorum basim agrimasa yine takip ederdim ama başım ağrıyor hiç çekilmez şimdi roll falan 😁Odül var dediyse atar geçmişte linç ettigimiz konularda adam ödül vaat etmemişti
Aynen benle metine sponsor olmuştuBen 1 kere denk geldim sana rol yaptırmıştı sanırım demi yanlış hatırlamıyorsam