Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Hk.

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,786
2,076
113
Dostlar iyi geceler koliyle sigara nerden alabilirim acaba yada 10-15 karton sigara almak istiyorum mümkünse daha fazla ama metro market dahil hiçbir yerden 5 kartondan fazla alamadım İstanbul'da bildiğiniz yer varmı acaba şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,427
1,600
113
Dostlar iyi geceler koliyle sigara nerden alabilirim acaba yada 10-15 karton sigara almak istiyorum mümkünse daha fazla ama metro market dahil hiçbir yerden 5 kartondan fazla alamadım İstanbul'da bildiğiniz yer varmı acaba şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
2.3 arkadas git hem gez hem ayrı ayrı koli sigara alın 😁

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,068
3,230
113
Migrosta veriyorlar 10 20 karton

maltepe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,196
2,073
113
Napcan o kadar sigarayı kardesim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,318
46,986
113
bi petrolcu tanıdıgın varsa o senın yerıne alır

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,118
7,184
113
Bir iki haftaya yine zam gelecek zaten 5 10 lira civarı para olsa almak mantıklı olurdu zaten içiyoruz daha yuksek de zam gelebilir