Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Hk.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,341
51,274
113
Ne kadar zam gelmiş bilen varmı.zamli fiyat listesine ulaşan varmı?internete girsem şimdi yalandan 20 tane liste bulurum ama hepsi uyduruk.resmi fiyat listesi lazım.en az 10 lira zam yapmışlardır yine.keske asgari ucerete zam gelmeseydi saçma salak bı döngü var bizim memlekette herşeye zam geldi diye asgari ücrete zam yapıyorlar denge kurulsun diye ama her asgariye zam geldiğinde herşeye yine zam geliyor.1 ay önce 200e aldığım yağı bugün hanım 300e aldı 2 kere zam gelmiş 250 olmuş sonra 300 bu hafta sonu yine zam bekleniyormus

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,182
1,443
113
Ne kadar zam gelmiş bilen varmı.zamli fiyat listesine ulaşan varmı?internete girsem şimdi yalandan 20 tane liste bulurum ama hepsi uyduruk.resmi fiyat listesi lazım.en az 10 lira zam yapmışlardır yine.keske asgari ucerete zam gelmeseydi saçma salak bı döngü var bizim memlekette herşeye zam geldi diye asgari ücrete zam yapıyorlar denge kurulsun diye ama her asgariye zam geldiğinde herşeye yine zam geliyor.1 ay önce 200e aldığım yağı bugün hanım 300e aldı 2 kere zam gelmiş 250 olmuş sonra 300 bu hafta sonu yine zam bekleniyormus
Neden böyle konuşuyorsun abi sen vatanını sevmiyormusun🤣

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,341
51,274
113
Neden böyle konuşuyorsun abi sen vatanını sevmiyormusun🤣
Vatanını seven doğruları konuşur bro ben vatanımdan çok vatandasimi seviyorum her hangi bi yer vatanın olabilir ama herhangi bi insan vatandaşın olamaz.ve ben doğruları söyledim neyse o.bende suanki yönetimden hiç memnun deilim ama gelenin gideni aratmasindan korkuyorum.hayirlisi olsun ne diyim.keske rahmetli Erbakan olaydı şimdi o vatandaşını düşünen insandı

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,182
1,443
113
Vatanını seven doğruları konuşur bro ben vatanımdan çok vatandasimi seviyorum her hangi bi yer vatanın olabilir ama herhangi bi insan vatandaşın olamaz
Doğrudur abi böyle doğruları konusanlara hemen öyle diyor ya bazı kesim sen vatanini sevmiyomusun diye

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,341
51,274
113
Doğrudur abi böyle doğruları konusanlara hemen öyle diyor ya bazı kesim sen vatanini sevmiyomusun diye
Yaw onlar fanatik kardeşim sen onlara ne bakiyosun kimi kimine koyun der biri öbürüne hırsız der.bu siyaset kavgaları ve taraftar kavgaları hiç bitmez boşver.uzak durmak lazım ben öyle yapıyorum.gidiyorun oyumu atıp geliyorum.ne biyere üye olurum ne sosyal platformda gidip bı kavga gürültü konusuna karisirim hic isim olmaz.ama gelipte benim iy verdigim partiye oy verenlerin hepsini kapsayacak şekilde hakaret eden olursa o zaman cvbini veririm.neyse sal şimdi biri gelir hisey yazar geriliriz hiç gerrk yok.ayrica sunuda yazayım tam emin deilim ama yanlışım yoksa ben 75 liraya alıyorum sigarayı o 75 liranın 60 lirası vergi diye biliyorum 3basagi 5 yukarı olabilir ama felaket bı vergisi var.hak deil hukuk deil bu olaylar

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,182
1,443
113
Yaw onlar fanatik kardeşim sen onlara ne bakiyosun kimi kimine koyun der biri öbürüne hırsız der.bu siyaset kavgaları ve taraftar kavgaları hiç bitmez boşver.uzak durmak lazım ben öyle yapıyorum.gidiyorun oyumu atıp geliyorum.ne biyere üye olurum ne sosyal platformda gidip bı kavga gürültü konusuna karisirim hic isim olmaz.ama gelipte benim iy verdigim partiye oy verenlerin hepsini kapsayacak şekilde hakaret eden olursa o zaman cvbini veririm.neyse sal şimdi biri gelir hisey yazar geriliriz hiç gerrk yok.ayrica sunuda yazayım tam emin deilim ama yanlışım yoksa ben 75 liraya alıyorum sigarayı o 75 liranın 60 lirası vergi diye biliyorum 3basagi 5 yukarı olabilir ama felaket bı vergisi var.hak deil hukuk deil bu olaylar
Haklısın abi sigara yaza kadar 2 sefer daha gelcek diyorlar zam bakalım yaza kadar kaçı görecek

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,361
1,314
113
3 gündür sürekli sigara aldığım yerden sigarayı zorla alıyordum 1 paket üstü vermiyordu zam gelecek diye🤣 gelsin de kurtulalım paramızla sigara içemiyoruz 🤣