bunlar zam mı zamcık mı dost sen bilirsinZamimiza iyi koyuyo reisimiz
bunlar zam mı zamcık mı dost sen bilirsinZamimiza iyi koyuyo reisimiz
tel no istiyoNapcan papara no yu neye lazım
Daha bu baslangicbunlar zam mı zamcık mı dost sen bilirsin
Bunlar reisimizin bize layık gördüğü zamcik dostbunlar zam mı zamcık mı dost sen bilirsin
Birinin kendine ait papara teli heetel no istiyo
Aynen daha yeni isiniyorBunlar reisimizin bize layık gördüğü zamcik dost
yok sn tel vercen paparaya kaydolcak dost senın noyu kıralıcakBirinin kendine ait papara teli hee
Helal dost gördün mü millet nasıl kendi Yolunda sineması farklı herkesinyok sn tel vercen paparaya kaydolcak dost senın noyu kıralıcak
bu millette numara bitmez dostHelal dost gördün mü millet nasıl kendi Yolunda sineması farklı herkesin
Sahtekarlık sanatimiz dost normal bitmemesibu millette numara bitmez dost
her milletin kendine has bi karakteri vardır dost bizimki de sahtekarlıkSahtekarlık sanatimiz dost normal bitmemesi
Aynen öyle kanımızda var dosther milletin kendine has bi karakteri vardır dost bizimki de sahtekarlık
Helal dost her yorumundan bi öpücük bırakmadan yapmiyosun subliminal mesaj mi veriyon
- ver yetkiyi.. gör etkiyi.. 😘
malum şahıs her yerimizi öpmüş..Helal dost her yorumundan bi öpücük bırakmadan yapmiyosun subliminal mesaj mi veriyon
Tmm dost sen üzülme yeter her yeri öpücükle doldur 😘malum şahıs her yerimizi öpmüş..
bir buseyi mi çok görüyon tostt 😢
Tmm dost sen üzülme yeter her yeri öpücükle doldur 😘
Siteden cekim yapcam benim papara kapandığı için no lazimNapcan papara no yu neye lazım
Burda oynayan herkes ceza yemiş ben olmak üzere seçimi bekliyorlar ondan sonra peşpese gönderecekler bütün oynayanlar devletin arşivinde şu an yer imkan sağlayanda onlar maalesef
Ben yemedim ceza daha, 10 senedir oynuyorumBurda oynayan herkes ceza yemiş ben olmak üzere seçimi bekliyorlar ondan sonra peşpese gönderecekler bütün oynayanlar devletin arşivinde şu an yer imkan sağlayanda onlar maalesef