- 4,505
- 3,123
- 113
bu nedir arkadaş normal değil kesinlikle ?al nasr ın son oynadığı maç. maç öncesi 3,5 alt alıp dk 85 te kahkahalar içinde maçı kapattığınızı düşündenize son maçınız büyük para geliyo. 10-15 dk site hesabına giriyonuz bakiye 0. sıkardım kafama ag
bi golden sonra maç açılır lafını fazla abartmışlar
Ekli dosyayı görüntüle 172807
valla anasını satıyım. +8 uzatma vermiş 4 gol. benim maça bi gol lazımdı +9 verdi hakem gol çıkmadı agbu nedir arkadaş normal değil kesinlikle ?
ya da ters psikoloji de olabilir bilemiyorum her şey olabilirŞike olsa bu kadar belli etmezler
Tamda bahsettigim buydu sike ligi italya yillardir boyle golun gol oldugunu bilio ama vermedi iste kasa kazandinapolili oyuncu topa vuruyor ama VAR'da gördüğü halde OFSAYT verdi real madrid de 34 şut çekti 26 si kaleyi tutmadı bütün dünyayı soydular milletin anasını ağlattılar
burda benmi yanlış görüyorum top yerde yatan milanlı oyuncuya temas etmiyor ki napolili oyuncudan sekiyor devamında gol oluyor neden iptal etti anlamadım.
Evet adam yerde yatio topa napolili vuruo yatan adamin topla temasini birak alakasi yok yediler golu
Bahia baronlari el atmis isteburda benmi yanlış görüyorum top yerde yatan milanlı oyuncuya temas etmiyor ki napolili oyuncudan sekiyor devamında gol oluyor neden iptal etti anlamadım.
Cogunluk berabere bahsi alinmia dunyada turkiyedeki var a kurban olalim bunlari gorunce bug7n firat aydunus mukemmel mac yinetti var ekibi de iyiydiaynen benim 2.5 üsttü gol olaydı son 3-4 dk heyecan olucaktı
ama kg varcıları yaktılar. rezillik