Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Şikenin Geldiği Son Nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
Şu maça maç sonu oynuyorsan sen düşün bence

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
750
1,750
93
Görseldeki Malum takım 106.105 önde 1 saniye kala 2 lik yiyorsa ve bu malum takımlar denetlenmiyorsa biz kime güvenip ne oynayacağız Ekli dosyayı görüntüle 690540
Dostum bunun şike neresinde onu anlamadım. 0.4 saniye kala bir tiple basket yiyen nice takımlar var. Basketbol bu 1 saniye uzun bir süre basketbol için. Ve esas soru senin oynadığın takım bunu yapsa ve kazansa şike diyecek miydin yoksa aslanım benim ne yetenek be mi diyecektin ?

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,589
255
83
son saniye sayı atmıs bunun neresi sike adamlar ortasahadan sosn saniye 3lük atıyor her seye şike demiyelim artık

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,824
1,401
113
Şike var mıdır vardır
Dogru sikeli maçı seçmek gerekir
Sonuçta oran ona da açılıyor

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
265
147
43
1 saniye kala sayı yemek ne zaman şike oldu

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
60
28
Kardeşim sen ya basketbol bilmiyorsun benim yarım sayıynan çok kupon yattım son saniye basketnen çok kuponum yattı daha 2 gün önce golden state lakers son saniye yattı baskette bunlar normal

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
636
113
Herkes 1 saniye kala yenir demiş onun içindir ki bunlar oluyor uzatmaya gitmeden 9 saniye kala adamlar 98.95 öndeler faul yapsalar zaten maç bitiyordu gitti 9 saniye kala 3 lük yediler tabi herşeyi bilen forum arkadaşlarımız okadar çok bunlara alışmışlar ki yanlışlar bile sizlere doğru gelmeye başlamış

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
636
113
Kardeşim sen ya basketbol bilmiyorsun benim yarım sayıynan çok kupon yattım son saniye basketnen çok kuponum yattı daha 2 gün önce golden state lakers son saniye yattı baskette bunlar normal
Bizde yatıyoruz son çeyrek 28 sayı farkı eritip yenileni gördüm yattım ama bu kadarı da fazla artık bunlar normal olan şeyler değil siz alışabilirsiniz ama normal değil

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
265
147
43
20 sayı farktan 2 dakikada maç veren oluyor Bjk Fenerbahçe basketbol maçını açın görün

pokolsa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
423
199
43
212.5 aldım geldi bu maç şike yok çünkü kazandım

legend37

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
53
20
8
Yani anormal bir durum değil mola almiştir rakip sahadan baslamiştir ve basket girmiştir

pokolsa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
423
199
43
Yaşın kaç bilmiyorum ama salakça yorumlar yapma artık atsana SS görelim oynadın mı yorum yapmak için yorum yapma
Salakça şeyler paylaşan senin gibiler. Kaybedince şike dıe buraya gelip konu açıosunuz. Tam tersini oynayıp gelse hiç bişey yazmayacaktın. Boş yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...