- 1,674
- 636
- 113
Hırsızlık yasal olmuş artık tescili burada gidene alıştık ama göz göre göre bu kadarı da olmazGörseldeki Malum takım 106.105 önde 1 saniye kala 2 lik yiyorsa ve bu malum takımlar denetlenmiyorsa biz kime güvenip ne oynayacağız Ekli dosyayı görüntüle 690540
Arkadaşım ne alaka son saniye kalmış 2 lik yemek nedirŞu maça maç sonu oynuyorsan sen düşün bence
Dostum bunun şike neresinde onu anlamadım. 0.4 saniye kala bir tiple basket yiyen nice takımlar var. Basketbol bu 1 saniye uzun bir süre basketbol için. Ve esas soru senin oynadığın takım bunu yapsa ve kazansa şike diyecek miydin yoksa aslanım benim ne yetenek be mi diyecektin ?Görseldeki Malum takım 106.105 önde 1 saniye kala 2 lik yiyorsa ve bu malum takımlar denetlenmiyorsa biz kime güvenip ne oynayacağız Ekli dosyayı görüntüle 690540
Bizde yatıyoruz son çeyrek 28 sayı farkı eritip yenileni gördüm yattım ama bu kadarı da fazla artık bunlar normal olan şeyler değil siz alışabilirsiniz ama normal değilKardeşim sen ya basketbol bilmiyorsun benim yarım sayıynan çok kupon yattım son saniye basketnen çok kuponum yattı daha 2 gün önce golden state lakers son saniye yattı baskette bunlar normal
Ne alaka daha nice böyle kayıp kuponlarimiz var ama insanın canına tak ediyor bir yerden sonraKayıp eden şike dıe konu açıo arkadaş
Yaşın kaç bilmiyorum ama salakça yorumlar yapma artık atsana SS görelim oynadın mı yorum yapmak için yorum yapma212.5 aldım geldi bu maç şike yok çünkü kazandım
Salakça şeyler paylaşan senin gibiler. Kaybedince şike dıe buraya gelip konu açıosunuz. Tam tersini oynayıp gelse hiç bişey yazmayacaktın. Boş yapmaYaşın kaç bilmiyorum ama salakça yorumlar yapma artık atsana SS görelim oynadın mı yorum yapmak için yorum yapma