- 13,308
- 4,964
- 113
hepsini okudum sana müstehak hangi kafayla insanları dolandırıyorum parasını alıyorum diyorsun ? bu hayatta tadabilceğin en acı şeyleri yaşamadan ölmessin umarımAbilerim 25 Yaşında bir kardeşiniz olarak anlatacağım ben zaten ailesizim 12 yaşımdan beri kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışan biriyim akrabadan anadan babadan destek görmeyen biri olarak bahsedeceğim bundan 5 yıl önce askere gitmeden evvel memleketimde bir pilav arabası aldım ve seyyar pilavcılık yapmaya başladım hayatımda ilk kez kendime ev tuttum sahile karşı daha önceleri sadece 10 20 tl ye kuponlar yapardım idda bayi üzerinden ve sayısal loto felan oynardım ama pilav işi yapmaya başlayınca iddda ve alkolü de bıraktım 6 ay sonrasında askere gittim çok bir param yoktu destekçimde yoktu iphone 6s telefonum vardı askere giderken sattım cebime harçlık koydum acemilik manisada 1 ay sürdü sonra şırnağa usta birliğine gittim ilk başlarda herkesin elinde telefon görürdüm halbuki yasaktı ama komutanlar buna göz yumuyordu bende ilerleyen zamanda kaçakçılardan redmi note 8 telefon aldım yoksa doğuda vakit geçmiyor bir faaliyet bir aktivite yada çarşı izini yok velhasıl uzmanlarla da samimi olduk bölüğümüzde bazı akşamlar mangal yapardık erler de komutanlara yardım eder ıvır zıvır bulaşık vs işler için hep beraber yer içerdik güzel vakitlerdi günlerden bir gün yine aynı mangal yaptık yedik bulaşık sırası bana geldi ben bulaşıkları yıkarken bir uzman diğer uzmana güler yüzle oooo aslanım 300 attın 3K aldın dediğini ve o yüzdeki gülümsemeyi görünce kulağım kabardı bulaşıklar bitti çardakta otururken o komutanın yanına yaklaştım tabi bende daha önce 10 20 kupon yapan insandım ya sorayım dedim nasıl oluyor bu işler nasıl 300 attında 3K aldın diye öğrenmek istedim o da papara vs site hakkında anlattı asker adamsın paraya ihitiyaç var gönderen de yok bi deneyeyim dedim şu site dedi ben sadece 100 tl attım ve o akşam x li rulette 800 tl yaptım parayı bana dediler ki oo şanslısın devam et bende yok dedim ve o parayı aldım çektim artık sistemi öğrendim kendim para yatırıp kazandım kaybetim kazandım kaybettim kazandım tam 1 ayda 17K para kazandım velhasıl askerlik bitti ilerleyen zamanlarda tam bir kumarbaz oldum oynamağım şey kalmadı tam 5 senedir kumar oynuyorum bütün işimi hatta evleneceğim kızı evimi paramı şahsiyetimi ve kendimi bitirdim son söylemek istediklerim artık çalışamıyorum bu illet yüzünden ve parayı insanları dolandırarak kazanıyorum neredeyse günde min 1 bilemedin 2K para dolandırıyorum insanları ve bu para ile son kuruşuna kadar kumarda kaybetip tekrar tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorum kendi şahış şirketim vardı herşeyim vardı bu süreçlerde oldu ama kumar parasından hariç tövbe etmiştim her tövbeden sonra yine yıkıldım demem o ki bu benim belki de İNTİHAR mesajım olucak hergün aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım uyku düzeni yemek düzenim yok sokaklar zaten ayrı berbat nerde kalıyor diye soracak olursanız eğer bazen sokak bazen metrobüs bazen ise internet kafelerde bu illete başladığım güne lanet ediyorum belki eskiden param yoktu ama mutlu bir furkan vardı...