- 7,050
- 5,618
- 113
Tmm dost bol şansHedef tamam dost bu gecelik yeter toparladım
Tmm dost bol şansHedef tamam dost bu gecelik yeter toparladım
Hiccc siz destekliyor sunuz arkadaş kazanıp kayboluyo adminlerde oralı bile değil sahte rol yapiyo az önce bizde takip ettik bi bol olmadiEe napıyoz şimdi 🤣🤣
?Hiccc siz destekliyor sunuz arkadaş kazanıp kayboluyo adminlerde oralı bile değil sahte rol yapiyo az önce bizde takip ettik bi bol olmadi
her takip edene atması gerekıyor mu dost oyle mı kurallarHiccc siz destekliyor sunuz arkadaş kazanıp kayboluyo adminlerde oralı bile değil sahte rol yapiyo az önce bizde takip ettik bi bol olmadi
Açıklama yapmasam eyvallah dicem de içerlenmiş dosther takip edene atması gerekıyor mu dost oyle mı kurallar
Hayir dost roll bitti konu kilit demek ne oluyor onu anlamadım bizde yan forumda roll cuyuz 20 30 peşinde değiliz roll böylemi oluyo anu anlather takip edene atması gerekıyor mu dost oyle mı kurallar
roll kazanır konu kıtlenır adam atmak ıstedıgıne ozelden yazar dostum bu forumda kurallar boyleHayir dost roll bitti konu kilit demek ne oluyor onu anlamadım bizde yan forumda roll cuyuz 20 30 peşinde değiliz roll böylemi oluyo anu anlat
Ha onu bilelim 3 kişi takip ettik zaten insan bi hatır için saol un der para her zaman kazanılır anlatabildim umarım biz günlük 1000 2000 basan adamız yoksa yanlış olmaz sadece tuhafıma gitti kural böyleyse öğrenmiş olduk forum da durmanın anlamı yok eyvallahroll kazanır konu kıtlenır adam atmak ıstedıgıne ozelden yazar dostum bu forumda kurallar boyle
eyvallah dost fıkrın degısırse beklerız yıneHa onu bilelim 3 kişi takip ettik zaten insan bi hatır için saol un der para her zaman kazanılır anlatabildim umarım biz günlük 1000 2000 basan adamız yoksa yanlış olmaz sadece tuhafıma gitti kural böyleyse öğrenmiş olduk forum da durmanın anlamı yok eyvallah