Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

site açıyoruz toplanın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tog1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
625
240
43
Selamın aleyküm simit aldım haydın yiyek

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,714
12,979
113
Beyler script ben çözeceğim 20şer bin 4 kisi gelsin 20de ben koyayım 100 liraya açalım bi betco 1k yap 100 çek falan deriz yüklü oynayanı tokatlar geçeriz piyasanın nirvanası da sitemizin sloganı olur zaten piyasadaki betcoların yarısının durumu bu birde biz girişelim bu işe ne diyorsunuz en fazla donumuz gider jandarma donumuzu alır baskınla ben 4 kisiye ozel barınakta ayarlarım hallederiz o işleri 1 seneye kalmaz vurgunu yapar kayboluruz venusbet gibi tekrar açarız olmazsa 2 spin verir yine eski halimize döneriz kimse eskiyi hatırlamaz rahat olun tarihe geçeceğiz
Dipnot: sitenin adı makinabet olmazsa ortaklık bozulur söyleyeyim
Allah acil şifalar versin makina..

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
7,225
113
Beyler script ben çözeceğim 20şer bin 4 kisi gelsin 20de ben koyayım 100 liraya açalım bi betco 1k yap 100 çek falan deriz yüklü oynayanı tokatlar geçeriz piyasanın nirvanası da sitemizin sloganı olur zaten piyasadaki betcoların yarısının durumu bu birde biz girişelim bu işe ne diyorsunuz en fazla donumuz gider jandarma donumuzu alır baskınla ben 4 kisiye ozel barınakta ayarlarım hallederiz o işleri 1 seneye kalmaz vurgunu yapar kayboluruz venusbet gibi tekrar açarız olmazsa 2 spin verir yine eski halimize döneriz kimse eskiyi hatırlamaz rahat olun tarihe geçeceğiz
120 ye nere site açıyorsun sen

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
390
63
Gördüğüm en faydalı konu🤣 Beni de yaz ortak.

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,143
472
83
Canlı destekte ben olurum güzel hazır mesajlar atıp kimseyi iplemem ekran başından kalkmam maaş konusunda anlaşırsak 😂
Ben geleyim mi yüklü kazanç sağlayanlara babaannenin maaşını çalıp kazanç saglamissin gibi yalanlar soyleyerek ödemem mesela 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...