- 625
- 240
- 43
Selamın aleyküm simit aldım haydın yiyek
SkskakakakakakakaEkli dosyayı görüntüle 630621
Ekli dosyayı görüntüle 630622
Ekli dosyayı görüntüle 630623
Ekli dosyayı görüntüle 630624
Gökhanım senden bekleyeceğimiz performans
Allah acil şifalar versin makina..Beyler script ben çözeceğim 20şer bin 4 kisi gelsin 20de ben koyayım 100 liraya açalım bi betco 1k yap 100 çek falan deriz yüklü oynayanı tokatlar geçeriz piyasanın nirvanası da sitemizin sloganı olur zaten piyasadaki betcoların yarısının durumu bu birde biz girişelim bu işe ne diyorsunuz en fazla donumuz gider jandarma donumuzu alır baskınla ben 4 kisiye ozel barınakta ayarlarım hallederiz o işleri 1 seneye kalmaz vurgunu yapar kayboluruz venusbet gibi tekrar açarız olmazsa 2 spin verir yine eski halimize döneriz kimse eskiyi hatırlamaz rahat olun tarihe geçeceğiz
Dipnot: sitenin adı makinabet olmazsa ortaklık bozulur söyleyeyim
120 ye nere site açıyorsun senBeyler script ben çözeceğim 20şer bin 4 kisi gelsin 20de ben koyayım 100 liraya açalım bi betco 1k yap 100 çek falan deriz yüklü oynayanı tokatlar geçeriz piyasanın nirvanası da sitemizin sloganı olur zaten piyasadaki betcoların yarısının durumu bu birde biz girişelim bu işe ne diyorsunuz en fazla donumuz gider jandarma donumuzu alır baskınla ben 4 kisiye ozel barınakta ayarlarım hallederiz o işleri 1 seneye kalmaz vurgunu yapar kayboluruz venusbet gibi tekrar açarız olmazsa 2 spin verir yine eski halimize döneriz kimse eskiyi hatırlamaz rahat olun tarihe geçeceğiz
Beyler script ben çözeceğim 20şer bin 4 kisi gelsin 20de ben koyayım 100 liraya açalım bi betco 1k yap 100 çek falan deriz yüklü oynayanı tokatlar geçeriz piyasanın nirvanası da sitemizin sloganı olur zaten piyasadaki betcoların yarısının durumu bu birde biz girişelim bu işe ne diyorsunuz en fazla donumuz gider jandarma donumuzu alır baskınla ben 4 kisiye ozel barınakta ayarlarım hallederiz o işleri 1 seneye kalmaz vurgunu yapar kayboluruz venusbet gibi tekrar açarız olmazsa 2 spin verir yine eski halimize döneriz kimse eskiyi hatırlamaz rahat olun tarihe geçeceğiz
Ben geleyim mi yüklü kazanç sağlayanlara babaannenin maaşını çalıp kazanç saglamissin gibi yalanlar soyleyerek ödemem mesela 😂Canlı destekte ben olurum güzel hazır mesajlar atıp kimseyi iplemem ekran başından kalkmam maaş konusunda anlaşırsak 😂