Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sitelerde Başınıza Gelen En İlginç Olaylar

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,978
5,486
113
Ekli dosyayı görüntüle 489896

Arkadaşlar sitelerde başınızdan geçen ilginç,olmaması gereken yada en zor gerçekleşecek şeylerden biri başınıza geldiyse anlatırmısınız.. Bakalım kimlerin başına neler gelmiş..

Mesela ben geçen gün Betzula'da 1000 TL kaybettim kayıp bonusu talep ettim Otomatik Bonus Talepten ve 1500 TL Kayıp bonusu eklendi 3000 küsür çekim verdim :D

Eskiden Holiganbette her yatırıma çark kodundan en yüksek ödül olan 500 TL çıkmıştı çok şaşırmıştım.. O Çarklardaki en yüksek ödüllerin çıktığını hiç düşünmezdim bile hep yalan sanırdım ama Holiganbet'te çıktı bana.

Herkese keyifli forumlar dilerim..​
Şu resimlerin bitiriyor beni 🤣 🤣

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,978
5,486
113
Ben betcoolda %50 freebet var diye full oraya yatırım yapıyorum bi ara günde 5-6 kez yatırım yapıyordum 2-3 defa para yatırma kısmına tıkladıktan sonra payfixe tıkladığımda şifre bile girmeden parayı göndermeden direkt bakiye eklediler çaktırmadım bir de 500e %50 freebet alıyorsun max 250 ekliyorlar bazen param olmadığında 100 tl falan yatırınca da yanlışlıkla 250 freebet falan eklemişlerdi. Belki de bu keriz hep kaybediyor zaten diye gönüllerinden kopuyordur tabi orası muamma :D
Bunu @afyok03 de almıştı 🤣🤣

Sekeranil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
466
83
betgram sitesinden 3K çekim vermiştim 2 defa gönderim sağlamışlardı 1 hafta 10 gün sonra tekrar yatırımda bulunup 1k çekim talebinde bulundum 500 lira göndermişlerdi canlı desteğe bağlandığımda 2 defa gönderim sağladığımız için yarısını gönderdik demişlerdi bir dahada yatırımda bulunmadım 😀

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,441
889
113
Mislibet kayıp bonusu alirken canli desteğe 2 hesaptan baglanip aynı anda istiyodum genelde iki bonus ekleniyodu..

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,163
1,715
113
Sitelerin akıl almaz olaylarınida bir türlü kazanamamayida geçtim artik daha demin bı bardak su içeyim dedim mutfak dolabına elimi uzattıgim an komple üst dolaplar üzerime yıkıldı. Ne tabak kaldı ne bardak kaldı kirilmadik sabahın 5inde çıkan sesleri tarif bile edemem. Yüzüm gözüm mahvoldu Ulan kim bana beddua ettiyse çok içten etmiş 3 yıldır etkileri sürüyor.