- 4,228
- 3,703
- 113
MaratonnOnu aksam goruruz vip mi locami kale arkasimi beles tepemi
MaratonnOnu aksam goruruz vip mi locami kale arkasimi beles tepemi
Beles tepeden cok izledik zamaninda yaw.. ama kapandi oralar WİP olsun 👍Onu aksam goruruz vip mi locami kale arkasimi beles tepemi
94.95.96.97.98 hep beles tepe takildikBeles tepeden cok izledik zamaninda yaw.. ama kapandi oralar WİP olsun 👍
Ohaa aq o maci ben köyde pilli radyodan dinlemiştim dobroski itelemisti size wayy nee..Ilk gittigim macta inonude kocaeli maci kuntz vardi 24 eylul 1996 bizi 5.3 yenmisti kacaeli
Onceki gun trabzon macinda olan pozisyonla ayni ve penalti verdi hakem?Kardeş ben Galatasaraylıyım maçı canlı izliyorum bu pozisyonun bence penaltıyla hiçbir alakası yok kafadan sekiyor top ayrıca çok yakın mesafe bildiğim kural böyle işliyor
Ayi faruk 2 tane atmisti dobrowski toprak atmisti bizim golleri kuntz atmistiOhaa aq o maci ben köyde pilli radyodan dinlemiştim dobroski itelemisti size wayy nee..
Buldum efso mactiOhaa aq o maci ben köyde pilli radyodan dinlemiştim dobroski itelemisti size wayy nee..
Futbol işte o zamanlar güzeldi bizim köyde elektrik yoktu pilli radyolardan mac takip edilir bunun bide sezon sonu war bizim köyden samsundan yani bi kac kisi Trabzon'a maca gitmislerdi sezon sonu şampiyonluğu vermistik .. sonra bu dobroski Kaan dobra olmuştu bjk gelmişti sanirsamBuldum efso macti
Nolcek dayı bu muglanın hali 2 0 dan mac verdik yineYahu ona kızmıyorum sanki çok bariz bir olay var çok net gibi göz göre göre şike yapılıyor ne demek.
Geçen sene bu takım 2 trabzon maçında doğrandı kimseden gık çıkmadı.
Şimdi hemen her yerde bir şey olsa da olamasa da bir ses çıkıyor.
2001 de geldi bize kacaelinin en iyidonemiydi bizbunlari tattik goruntuye aldanma inanilmaz bi atmosfer vardi mactaFutbol işte o zamanlar güzeldi bizim köyde elektrik yoktu pilli radyolardan mac takip edilir bunun bide sezon sonu war bizim köyden samsundan yani bi kac kisi Trabzon'a maca gitmislerdi sezon sonu şampiyonluğu vermistik .. sonra bu dobroski Kaan dobra olmuştu bjk gelmişti sanirsam
Ne şovu ve reis sende ya adam gibi adam şovu malum teknik direktör yaparHe bu arada jesusu begeniyorum ama sevmiyorum cok şhovmen abi adam o huyundan dolayi kil oluyorum ona
Fenerin yanına Beşiktaşi ekleyelim yeter ki kızma umutcucumaziz yıldırım basa gelene kadar Fenerbahçe mi vardı herseyinizi aziz yıldırıma borclusunuz
2 büyük varmıs şizofrenmisin olum ne 2 büyügü
dk 85'den sonra 2 gol yeme anca bizimkilerin işi olur zaten.Nolcek dayı bu muglanın hali 2 0 dan mac verdik yine
Bravo tost2 yildir bu foruma bakiyorum maçlarda neler neler oldu ama ilk defa bir pozisyonun başlığını görüyorum ki devam kararı da doğru. Bu adamlara silah versen ceza almayacaksın desen feneri komple tararlar öyle kafayı bozmuşlar :d
Kardeş önceki Trabzon maçına penaltı verince bu da penaltı olmuyor kısasa kısas yok futbolda Osmanlı'da miyiz birader futbol bu kitabına göre bakacaksın önceki Ts sonraki GS macins göre değilOnceki gun trabzon macinda olan pozisyonla ayni ve penalti verdi hakem?
Adamın biri betturkeyde 50 k kazanmış Gates de adamın bakiyesini 500 tl yatırdın diye 12 k ödemişler kalanı silmişler şaka gibi konuyu gördünüzmü bilmiyorum silindi böyle saçmalık görmedim ben pragmatic sağlayıcısı o paranın tamamını ödüyor siteye adamlar 12 k veriyor sadece adama ne sevinmiş tir ilk başta sonra 37 k tokatlanınca şok geçirmiştir az para değil harbiKardeş önceki Trabzon maçına penaltı verince bu da penaltı olmuyor kısasa kısas yok futbolda Osmanlı'da miyiz birader futbol bu kitabına göre bakacaksın önceki Ts sonraki GS macins göre değil