Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivasspor Penaltı Pozisyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,976
24,185
113
Ilk gittigim macta inonude kocaeli maci kuntz vardi 24 eylul 1996 bizi 5.3 yenmisti kacaeli

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,730
3,521
113
Kardeş ben Galatasaraylıyım maçı canlı izliyorum bu pozisyonun bence penaltıyla hiçbir alakası yok kafadan sekiyor top ayrıca çok yakın mesafe bildiğim kural böyle işliyor
Onceki gun trabzon macinda olan pozisyonla ayni ve penalti verdi hakem?

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Ulan ne berbat yıl bonus freebet veren yok eskisi gibi değil

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,667
4,878
113
Buldum efso macti
Futbol işte o zamanlar güzeldi bizim köyde elektrik yoktu pilli radyolardan mac takip edilir bunun bide sezon sonu war bizim köyden samsundan yani bi kac kisi Trabzon'a maca gitmislerdi sezon sonu şampiyonluğu vermistik .. sonra bu dobroski Kaan dobra olmuştu bjk gelmişti sanirsam

Efesi48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
157
43
Yahu ona kızmıyorum sanki çok bariz bir olay var çok net gibi göz göre göre şike yapılıyor ne demek.

Geçen sene bu takım 2 trabzon maçında doğrandı kimseden gık çıkmadı.

Şimdi hemen her yerde bir şey olsa da olamasa da bir ses çıkıyor.
Nolcek dayı bu muglanın hali 2 0 dan mac verdik yine

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,976
24,185
113
Futbol işte o zamanlar güzeldi bizim köyde elektrik yoktu pilli radyolardan mac takip edilir bunun bide sezon sonu war bizim köyden samsundan yani bi kac kisi Trabzon'a maca gitmislerdi sezon sonu şampiyonluğu vermistik .. sonra bu dobroski Kaan dobra olmuştu bjk gelmişti sanirsam
2001 de geldi bize kacaelinin en iyidonemiydi bizbunlari tattik goruntuye aldanma inanilmaz bi atmosfer vardi macta

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,717
113
2 yildir bu foruma bakiyorum maçlarda neler neler oldu ama ilk defa bir pozisyonun başlığını görüyorum ki devam kararı da doğru. Bu adamlara silah versen ceza almayacaksın desen feneri komple tararlar öyle kafayı bozmuşlar :d

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,916
11,449
113
2 yildir bu foruma bakiyorum maçlarda neler neler oldu ama ilk defa bir pozisyonun başlığını görüyorum ki devam kararı da doğru. Bu adamlara silah versen ceza almayacaksın desen feneri komple tararlar öyle kafayı bozmuşlar :d
Bravo tost

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Bonussuzluktan millet napacağını şaşırdı artık konu hala başlarda soyulmuş 🍑 nin davası olmaz

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
Onceki gun trabzon macinda olan pozisyonla ayni ve penalti verdi hakem?
Kardeş önceki Trabzon maçına penaltı verince bu da penaltı olmuyor kısasa kısas yok futbolda Osmanlı'da miyiz birader futbol bu kitabına göre bakacaksın önceki Ts sonraki GS macins göre değil

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Kardeş önceki Trabzon maçına penaltı verince bu da penaltı olmuyor kısasa kısas yok futbolda Osmanlı'da miyiz birader futbol bu kitabına göre bakacaksın önceki Ts sonraki GS macins göre değil
Adamın biri betturkeyde 50 k kazanmış Gates de adamın bakiyesini 500 tl yatırdın diye 12 k ödemişler kalanı silmişler şaka gibi konuyu gördünüzmü bilmiyorum silindi böyle saçmalık görmedim ben pragmatic sağlayıcısı o paranın tamamını ödüyor siteye adamlar 12 k veriyor sadece adama ne sevinmiş tir ilk başta sonra 37 k tokatlanınca şok geçirmiştir az para değil harbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...