- 2,751
- 5,122
- 113
Penaltı yok diyenler temsili
Ekli dosyalar
-
56.6 KB Görüntüleme: 63
Doğal mi ördek gibi mi geziyor futbolcular hocamNasıl penaltı vücuttan seken top da penaltı olmaz zaten eller doğal kasıtlı bir müdahale yok zaten
Yön değiştirmesi bişeyi değiştirmez eller doğal konumda adam elini napsınTwiterdan yazıyorum bu pozisyon penaltı diyorum. Bana 2006 daki maçın fotoğraflarini atıyor. Kardeş el ile yön değiştiriyor diyorum . Saçından sekiyor diyor.
Bak yine aynı şey. Doğruya doğru denilmiyor. Bu çok ahmakça. Banane yıllar önceki maçtan su maça baksanıza.@Ugur48 Kardesim tamam Objektifsin ya hani.
Yorum bekliyorum bu resme.
Sagdakine direk kirmizi.
Soldakine sari bile yok.
Objektif yorumunu bekliyorum
Kırmızıysa kırmızıdır burada onu mu belirtiyoruz şimdi biz@Ugur48 Kardesim tamam Objektifsin ya hani.
Yorum bekliyorum bu resme.
Sagdakine direk kirmizi.
Soldakine sari bile yok.
Objektif yorumunu bekliyorum
Eline dokunur dokunma neden cekiyor biz kormuyuz canim kardesim ?bende gsliyim objektif bakmak lazım nasıl direkt el görüyorsun usta net kafasından geliyor top eline penaltı yok pozisyonda kurallar belli zaten
eğer top bir oyuncunun eline/koluna aşağıdaki durumlarda temas ederse bu durum bir ihlal teşkil etmez:
- oyuncunun kendi kafasından ya da vücudundan (ayağı da dahil) doğrudan gelirse
- oyuncuya yakın olan başka bir oyuncunun kafasından ya da vücudundan (ayağı da dahil) doğrudan gelirse
- eğer el/kol vücuda yakınsa ve vücudu doğal olmayan bir şekilde büyütmüyor ise
- bir oyuncu düştüğünde ve el/kol düşerken vücudu desteklemek için vücut ile zemin arasına girdiğinde, vücudun yatay ya da dikey olarak genişletilmemesi koşuluyla
Dostum sen maç sonu bi spor programı izle orda çok açıdan görünür belki eline bile değmedi değse bile penaltı değil zaten orda daha doğru anlatırlarBak yine aynı şey. Doğruya doğru denilmiyor. Bu çok ahmakça. Banane yıllar önceki maçtan su maça baksanıza.
Ugurum kardesim direk o resmi gostermissinde bende bunu gosterdim. Buna nasil.cikmaz diye.Kırmızıysa kırmızıdır burada onu mu belirtiyoruz şimdi biz
Dediğim sanki çok net olay var gibi konu açılması demek istediğimi anlarsan sıkıntı kalmaz
Tamamdır teşekkür ederim dostum bakacağım maç sonu. Bende kararsızim zaten ama el çok açık olunca yanıltıyordu. bakacağımDostum sen maç sonu bi spor programı izle orda çok açıdan görünür belki eline bile değmedi değse bile penaltı değil zaten orda daha doğru anlatırlar
ağır çekimde izliyorsun birader saliselik olay ne çekmesi kafayı sıyırdıktan sonra eline değiyor kör müsün orasını bilmem doktora gitEline dokunur dokunma neden cekiyor biz kormuyuz canim kardesim ?
Cekicek tabi aq mal mısınız lan siz futbol bilginiz sıfır napsın eli açık mı bıraksın elini çekmesi doğal bi hareket eli ordamı kalsın adamın?Eline dokunur dokunma neden cekiyor biz kormuyuz canim kardesim ?
Dostum düzgünce pozisyon tartışıyoruz niye milletr hakaret ediyorsunCekicek tabi aq mal mısınız lan siz futbol bilginiz sıfır napsın eli açık mı bıraksın elini çekmesi doğal bi hareket eli ordamı kalsın adamın?
Top kafadan sekip eline geliyor adamda elini çekiyo
Lavuk gelmiş elini niye çekiyo diyo tm
Alakası yok deneyelim de o kadarda bağımsız değil neticede var a gitti alakasız pozisyonlar gitmez tercih meselesi göreceli kavram felanKardeş ben Galatasaraylıyım maçı canlı izliyorum bu pozisyonun bence penaltıyla hiçbir alakası yok kafadan sekiyor top ayrıca çok yakın mesafe bildiğim kural böyle işliyor