- 2,167
- 4,696
- 113
Arkadaşlar bu kupon 257 tl veriyor eğer gelirse perşembe günü için 250 tl lik kupon yapıp çekiliş yapacağım herkese bol şans
Ekli dosyalar
-
220.4 KB Görüntüleme: 57
%99 gelir benceArkadaşlar bu kupon 257 tl veriyor eğer gelirse perşembe günü için 250 tl lik kupon yapıp çekiliş yapacağım herkese bol şans
İnşallah gelir kardeşim ama ben real berabere biter diyorumArkadaşlar bu kupon 257 tl veriyor eğer gelirse perşembe günü için 250 tl lik kupon yapıp çekiliş yapacağım herkese bol şans
İnş TeşekkürlerKupon daha şimdiden tutmuş hayırlı olsun
İlla zehirli oku atacam diyorsunuz yani.Kupon daha şimdiden tutmuş hayırlı olsun
İnş başkanBu kupon gelir kardeşim
Daha iyiya ben böyle durumlarda hiç acımam alacağım paraya bakarım Trabzon-genclerbiligi maçında iy 1.5 üst oynadım 33.dk TS 1-0 öndeydi iy sona doğru gol yedi 500 atmıştım 1300 aldım yemese kim verecekti bana 1300 üstüne bide 500 liram gidecekti onlar maaş alınca taraftarı düşünüyor mu herkes aldığı paraya bakıyor derken 5 olduKupon geldi sayılır ama ilk yarı 4 tane yemek nedir kardeşim
Psg de yiyordu son dakikalar penaltı falan kaçtı yatiyordu kupon az dahaDaha iyiya ben böyle durumlarda hiç acımam alacağım paraya bakarım Trabzon-genclerbiligi maçında iy 1.5 üst oynadım 33.dk TS 1-0 öndeydi iy sona doğru gol yedi 500 atmıştım 1300 aldım yemese kim verecekti bana 1300 üstüne bide 500 liram gidecekti onlar maaş alınca taraftarı düşünüyor mu herkes aldığı paraya bakıyor derken 5 oldu
Aynen mal cagne kaçırdı ilk defa malligin para ettiğini gösterdi bizlere9
Psg de yiyordu son dakikalar penaltı falan kaçtı yatiyordu kupon az daha
Şimdiden bol şanslar umarım iyi bı kazanç elde edersinNeyse yarına büyük bir çekiliş var o zaman
Böyle kasa katlayarak gitmesi en iyisi ya bira sabir gerekir ama iyi oluyorŞimdiden bol şanslar umarım iyi bı kazanç elde edersin
Krasnodar yener bizim uşakların yarışı yok gençler oynayacak oran düşer bilgin olsunYarına sağlam düşündüğünüz varsa bakalim oynayalım braga ile krasnodar yener mi acaba