- 7,518
- 4,434
- 113
Braga maçına girme sen bilirsin ama oblarda bu sene biraz kötüler
Ben o maça kg var düşündüm ama yarın bakacam tekrarGlabbah ta Romayı yener diye düşünüyorum
Espanyol kazanir bence.Yarına sağlam düşündüğünüz varsa bakalim oynayalım braga ile krasnodar yener mi acaba
Sevilla'ya ust girme. Dudelange ile icerideki maclarinda bile ikina ikina geldi. Wolfsburg gelir.Yarın Sevilla maçı ile wolfsburg maçı banko üst gibi arkadaşlar siz ne diyorsunuz ?
Dudelange nin kendi sahasındaki maçlara bakSevilla'ya ust girme. Dudelange ile icerideki maclarinda bile ikina ikina geldi. Wolfsburg gelir.
Hicbirini Sevilla'ya karsi oynadiklari ve yarin oynayacaklari gibi oynamamislardir bence.Dudelange nin kendi sahasındaki maçlara bak
Valla bilmiyorum lazio maçıda 1 olur gibi ama bu takıma ne zaman oynasam yatiyorumHicbirini Sevilla'ya karsi oynadiklari ve yarin oynayacaklari gibi oynamamislardir bence.
Lazio'ya takim golu 1.5 ust oynayabilirsin mesela. Galibiyet ve duz ust sikintili, Celtic'e belli olmaz ama takim golu gelir.Valla bilmiyorum lazio maçıda 1 olur gibi ama bu takıma ne zaman oynasam yatiyorum
Braga ile krasnodar kesin alır demiLazio'ya takim golu 1.5 ust oynayabilirsin mesela. Galibiyet ve duz ust sikintili, Celtic'e belli olmaz ama takim golu gelir.
İkisi ayni anda gelmez bence. Ama bu dedigim hissiyat sadece.Braga ile krasnodar kesin alır demi