Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Sizce Hangisi Aşk mı? ❤️ Para mı?

Sizce Hangisi Aşk mı? ❤️ Para mı?

• Aşk mı?❤️

• Para mı?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,007
158,598
113
Aşk güzel birşey dir yaşamasını bilene bir an bile aklından çıkamamasına onunla kavga ettiğinde aç bile uyuduğun sabahladığın içtiğin olmuştur.. ama şöyle bir lafta var Paran varsa herkes seni tanır, paran yoksa sen herkesi tanırsın, açıkçası paranın açamayacağı kapı yoktur ;)

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,416
10,263
113
Paraaaa

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,690
1,981
113
Aşk güzel birşey dir yaşamasını bilene bir an bile aklından çıkamamasına onunla kavga ettiğinde aç bile uyuduğun sabahladığın içtiğin olmuştur.. ama şöyle bir lafta var Paran varsa herkes seni tanır, paran yoksa sen herkesi tanırsın, açıkçası paranın açamayacağı kapı yoktur ;)
Ağa yazdiklarin buram buram yaşanmışlık kokuyor be kokusunu aldım

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Kimse aşık olmamıs herkes para dedigine göre :) Allah gönlunuze göre versin
Hacim aşık oldukta paramiz yoktu alamadık oda gitti ele vardı babası gelsin istesin demiş ben askerlik yapmamisim evim yok biseyim yok nasıl düğün yapayım nasil ev kiralayayim eşya o bu şu derken askerlik var daha param olsaydı böyle mi olurdu basardim parayi yapardım herşeyi kiz nisanlandiktan sonra bile aradi oda seviyordu biliyorum ama imkan yoktu şarapçı babasi akrabasina verdi şimdi başka biriyle evliyim çokta mutluyum aşk falan yalan zaten karsindaki senin icin ne kadar fedakarlık yapıyorsa sende bunu görmezden gelemezsin ayrıca benim gibi bi adama katlanmak bile çok zorken öyle kuru kuruya seviyorum demekle olmuyor

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Hacim aşık oldukta paramiz yoktu alamadık oda gitti ele vardı babası gelsin istesin demiş ben askerlik yapmamisim evim yok biseyim yok nasıl düğün yapayım nasil ev kiralayayim eşya o bu şu derken askerlik var daha param olsaydı böyle mi olurdu basardim parayi yapardım herşeyi kiz nisanlandiktan sonra bile aradi oda seviyordu biliyorum ama imkan yoktu şarapçı babasi akrabasina verdi şimdi başka biriyle evliyim çokta mutluyum aşk falan yalan zaten karsindaki senin icin ne kadar fedakarlık yapıyorsa sende bunu görmezden gelemezsin ayrıca benim gibi bi adama katlanmak bile çok zorken öyle kuru kuruya seviyorum demekle olmuyor
Üstad dogru yazmissinda.ama öyle bi an gelir ki paranın aslında hiçbisey olmadigini anlar insan. Allah o anı kimseye yasatmasin. Allah daha mutlu etsn coluk cocugunla uzun bi omur gecirmen dilegiyle

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Üstad dogru yazmissinda.ama öyle bi an gelir ki paranın aslında hiçbisey olmadigini anlar insan. Allah o anı kimseye yasatmasin. Allah daha mutlu etsn coluk cocugunla uzun bi omur gecirmen dilegiyle
Hacim ben para cok değerli demiyorum tabiki paranın vasfı olmayan birçok şey var ama aşk meşk te boş be hacım aşk ne demek o bile belli değil şu dönemde yani aşk Ama hangi aşk

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,007
158,598
113
Hacim ben para cok değerli demiyorum tabiki paranın vasfı olmayan birçok şey var ama aşk meşk te boş be hacım aşk ne demek o bile belli değil şu dönemde yani aşk Ama hangi aşk
Bende parayı sevmem üstünde durmam cebimizde ki miktara göre hareket ederiz, ama bakıyorsun ki para olmadan hiçbirşey yapılmıyor be dost :oops::rolleyes:

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,007
158,598
113
Aşk'tan yana şansımız olmadı bakalım Para'dan yana şansımız olacak mı o_O