Ulan aklımda geldikçe yazıyorum gene bir dolandırılma vakam
İş yeri merkeze 35 km uzaktaydı bizim , bi gün çıktım işten açtım biramı bacak arama koydum tıngır mıngır gidiyorum yavaş yavaş , bi rampa var ters sakat bi yerde adamın teki kaputunu açmış el yaptı bana yavaşladım durmak için bi baktım yaşlı bi amca 60 yaşlarında . İndim arabadan noldu amca hayırdır dedim , valla evladım ben bozuldu sanmıştım ama benzin bitmiş arabanın kaldım burda dedi , atla amca ben bırakayım seni benzinliğe dedim olur dedi bindi . Benzinlikte 10 15 km vardır arası , konuşmaya başladık işte nerelisin vs vs. Adam adanalıymış işte burda dolandırıldım beş parasız kaldım adanaya gitmem lazım şimdi benzinliğe rica edicem kimliğimi bırakıcam inşallah verirler benzin dedi suratına baktım yaşlı nur yüzlü bi herife benziyo diye düşündüm nası bi göz varsa bende Manukyan gelse ona da hacı teyze derim heralde gözümü ...kiyim ben .
Dedim amca kaç km senin araba ne yakıyo falan derken 250 lira para verdim ben buna gidince geri gönderirsin dedim . Numaramı aldı numarasını aldım en geç 3 güne yollarım allah razı olsunlar dualar falan havada uçuşuyor.
1 hafta geçti tık yok 10 gün geçti tık yok . En sonunda aradım dedim amca noldu bizim para sen unuttun heralde , dedi evladım şimdi sen bana 250 vermiştin ya dedi eee dedim sen gibi 2 3 evladım daha vermişti saolsun o gün de biz arkadaşlarla gazinoya gitmiş bulunduk hakkını helal et dedi küfredemeden kapattı o.ç. ...
2. defa aramadım bile ona da zehir zıkkım olsun misliyle çıksın inşallah.