- 6,872
- 10,914
- 113
kuru ekmek giriyor ya midemize aç sayılmayızBoşver halimize şükür ekonomi iyi çamaşır makinamiz var buzdolabımiz var Allahtan belamizi istemeyelim
kuru ekmek giriyor ya midemize aç sayılmayızBoşver halimize şükür ekonomi iyi çamaşır makinamiz var buzdolabımiz var Allahtan belamizi istemeyelim
O da doğru. Bak burada sürünüyorum vallaha 10 lira bulucam diye corona öncesi güvenliktim donderiyoduk kendimizi.Ve soyle diyeyim bizim mühendis arkadaş 3000 aliyo ben 3500 aldim güvenlikken sen dusunvalla hocam klasik bir laf var okul ne kadar iyi de olsa kötü de olsa iş yine ögrencide bitiyor, nasıl mezun olduguna bakıyor kendine ne kattıgına derler de türkiyede ne kadar geçerliliği var bu sözün bilmiyorum, 4 üniversite mezununu 1i işsiz kalıyor ülkede iyisi kötüsü kalmadı artık maalesef. eskiden bir tane yabancı dil bilen adam on numara işe giriyordu simdi 2 diplomalı adam iş bulamıyor
Ya acta kalirizda ülke yönetiminde ki insanlarin onlarin dolari varsa bizim Allahimiz var demesi, cokomelli nasil maasini dolarla mi aliyosun dedi beyinleri yakti boyle zekalar yönetimde iste neyse konusulacak bir şey yok gücümüz yetmiyor bütün güçler onlarda kafalarina göre takılıyorlar Allah bu ulkeyi seviyorsa aydinlik zamanlarida gösterir insallahkuru ekmek giriyor ya midemize aç sayılmayız
adamlar resmen dalga geçiyor di mi herkesin gözünün önünde ama elinden hiçbir şey gelmiyor hiçbir şey yapamıyorsun öyle bir kudurtuyor ki bu beni. dolarla ne işin var ben kurlara bakmıyorum bile diyen bir ekonomi bakanı vardı şaka gib yaYa acta kalirizda ülke yönetiminde ki insanlarin onlarin dolari varsa bizim Allahimiz var demesi, cokomelli nasil maasini dolarla mi aliyosun dedi beyinleri yakti boyle zekalar yönetimde iste neyse konusulacak bir şey yok gücümüz yetmiyor bütün güçler onlarda kafalarina göre takılıyorlar Allah bu ulkeyi seviyorsa aydinlik zamanlarida gösterir insallah
allah sonumuzu hayır etsinO da doğru. Bak burada sürünüyorum vallaha 10 lira bulucam diye corona öncesi güvenliktim donderiyoduk kendimizi.Ve soyle diyeyim bizim mühendis arkadaş 3000 aliyo ben 3500 aldim güvenlikken sen dusun