Bende gece 4 te cekim verdim havale ile saat 11 gibi geldi odeme adamlar odedi6.42 de verdik hala bekliyoruz bakalım..
Bende gece 4 te cekim verdim havale ile saat 11 gibi geldi odeme adamlar odedi6.42 de verdik hala bekliyoruz bakalım..
çerezleri temizle bana da öyle dedi temizledim düzeldiCekim limiti hatasi aliyorum cozebilen var mi
Kanka canli destek duzeltti havale ile cekim ver dedi bekliyorum henuz gelmedi bakalimçerezleri temizle bana da öyle dedi temizledim düzeldi
Zaten dün akşam koydular şartı millet catır çutur siteyi dikince baktılar bunlar bizim anamızı ağlatacak en iyisi 15 kat iyi dediler çoğu kişide çekemiyorDün cemrimsizdi freespin çektik, 15 x şart koymuşlar 😂
Timabet 'te %100 risksiz vardıArkadaşlar %100 ilk kayıp iadesi veren siteler hangileri. Çekim yaptığınız ?
Tebrikler70 TL yatırıma 7500 TL çekim.. eğer öderlerse akşama çekiliş var arkadaşlar..
sağlam site olup olmadığını anlarız öderlerseBurası hala devam ediyor mu
Yani dün bana SMS geldi üye olmamla 15 dakka içinde deneme bonusunu çekmem bir oldusağlam site olup olmadığını anlarız öderlerse