- 18,557
- 10,701
- 113
Aynen minimum çekim olayını bilmiyorum yoksa havadan para benceevt bencede spin ztn hemen hemen 100 150 verir diye tahmn edıorum en kotu
Aynen minimum çekim olayını bilmiyorum yoksa havadan para benceevt bencede spin ztn hemen hemen 100 150 verir diye tahmn edıorum en kotu
Seninle aynı durumdayım dost 2 kere payfix çekim verdim ikiside red geldi nedenini bilmiyorum.Yine iptal ettiler. Nedeninide söylemedi watsapp. Çekim yapabilen hangi yöntemle yaptı
Nedeninide öğrenebildinmi. İkidir benim çekimde iptal ediliyorİlk çekim talebim iptal edildi bakalım sebebi neymiş limitim kalktı ama talebim iptal edildi.
Yok canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum whatsapp hiç cevap vermediNedeninide öğrenebildinmi. İkidir benim çekimde iptal ediliyor
Bende sana yazdim şimdi. Havale ile mi vermek gerek acabaSeninle aynı durumdayım dost 2 kere payfix çekim verdim ikiside red geldi nedenini bilmiyorum.
Diğer konuda payfix ile çekenler vardı canlı destek dilediğin yöntem ile çekebilirsin demişti bakiyemi düzeltipBende sana yazdim şimdi. Havale ile mi vermek gerek acaba
Aşırı yoğunluk vardır muhtemelen. Ama.en azından iptal etmezlerdi beklemede olurdu talep. İşkillendim açıkçasıDiğer konuda payfix ile çekenler vardı canlı destek dilediğin yöntem ile çekebilirsin demişti bakiyemi düzeltip
Kişisel bilgileri doldrmdusan hmn dilde bni boşa attı reddedildi dediSıra durdu 340 ta sabitlendi birkaç dakikadır.Heralde alan aldı birazdan bitti diyecekler
Hmm. Ödemez diyorsan beklemeyelim ozaman. Öder ödemez. Uğraşıyoruz işte dostum. Sıkıntılı olacağı zaten belli. 90. Dakikada gelip gol olmaz beklemeyin diyenler gibisinödemez bu site
Siz yine parayı çarçur etmeyinHmm. Ödemez diyorsan beklemeyelim ozaman. Öder ödemez. Uğraşıyoruz işte dostum. Sıkıntılı olacağı zaten belli. 90. Dakikada gelip gol olmaz beklemeyin diyenler gibisin
Ewet 0 cevrimsizBeyler bir iry soracağım.
Spin kazancını 500 tl yapıp direlt çekebiliyoe muyuz?
Papara ile çekim verdim şimdide. Birazdan iptal olur. Beklesin bakiye verirlerse çekeriz dostSiz yine parayı çarçur etmeyin
Tabi beklemeyebilirsinHmm. Ödemez diyorsan beklemeyelim ozaman. Öder ödemez. Uğraşıyoruz işte dostum. Sıkıntılı olacağı zaten belli. 90. Dakikada gelip gol olmaz beklemeyin diyenler gibisin