Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotbar 500₺ Nakit Deneme Bonusu

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,163
4,463
113
Site sağlam değil, konuyu acana sözüm yok, bilemeyebilir, ama buradan deneme bonusu olsa da cekim yapacak biri cikacagini sanmıyorum, sanırım Ömer arkadaşımıza yanlışlıkla gönderdiler.Siteyi iyi tanıyorum, yatırım asla tavsiye etmiyorum

Aras07

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
46
16
8
SAKIN AMA SAKIN BU SİTEYE KAYIT OLUP BULAŞMAYIN. DOLANDIRICILAR PARANIZ İÇERDE KALIR GERİ ALAMAZSINIZ VE SİTE BANA ATAR ULAŞAMAZSINIZ KİMSEYE. BENİM BAŞIMA GELDİ SİZ DE AYNI HATAYA DÜŞMEYİN......
Dostum defalarca çekimim var 30-40 k bile rahatça çektim asla param kalmadı kendim banlayin dedim yine banlamadilar. Sitenin dolandırıcı olduğunu senden duyuyorum ilk defa.

Aras07

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
46
16
8
ÇEKİM VERİLDİ DEMİŞSİN SEN ATSANA KANIT BİRADER BEN YATIRIM YAPTIM 400 TL BAKİYEYİ 3800 YAPTIM TEKRAR 400 E ATIP SOHBET BANI ATTILAR
Daha eklememi ister misin ödemiyor diyorsunuz ya

Ekli dosyalar

Ykpdncr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
23
8
Dostum defalarca çekimim var 30-40 k bile rahatça çektim asla param kalmadı kendim banlayin dedim yine banlamadilar. Sitenin dolandırıcı olduğunu senden duyuyorum ilk defa.
Ne hikmetse hep farklı id numaralar ile çekilmiş çoklu hesap açılabilen bir site sanırsam

fatsama

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
53
28
Yaw ne adamlar var yeminle hayret ediyorum kafamı yokluyorum guzelmi diye la adam emek harcamış paylaşmış her paylaşımın altında illa biri çıkıyor dolandırıcı site vs vs vs sanki harbiden site deniyor paşam beğenirse 100 bin cash salliycak siteye slotlar ruletler fing atacak 😂😂😂😂 hey Ya Rabbim

Furkan8077

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
177
43
Site sağlam değil, konuyu acana sözüm yok, bilemeyebilir, ama buradan deneme bonusu olsa da cekim yapacak biri cikacagini sanmıyorum, sanırım Ömer arkadaşımıza yanlışlıkla gönderdiler.Siteyi iyi tanıyorum, yatırım asla tavsiye etmiyorum
Neye gore bu yorumu yapabiliyorsun detaylı anlatsan keske. Bahsettigin sitede 4 5 yıldır üyeligim var aktif oynuyorum ve çok güzel çekimlerim oldu

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
696
93
Siteden maksimum deneme bonusundan 500 çekme hakkın var oda 10 bin yapma şartı ile üstüne çekmek için 100 TL yatirican onu kazandığın 500 TL ile slotta 5 katı ceviricen ölme essegim ölme alsınlar bonuslarini müsait bir yerlerine soksunlar

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
896
753
93
Siteden maksimum deneme bonusundan 500 çekme hakkın var oda 10 bin yapma şartı ile üstüne çekmek için 100 TL yatirican onu kazandığın 500 TL ile slotta 5 katı ceviricen ölme essegim ölme alsınlar bonuslarini müsait bir yerlerine soksunlar
Yatırım şartı yok ki la

ugur522

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
93
34
18
Bu Site 500₺ Deneme Bonus veriyor 100₺ yatırım şartlı (çekim verildi ✅) MAKS 2000₺ KAZANABİLİRSİNİZ

. 500₺ Nakit Deneme Bonusu Ruby Play, Playson, Wazdan ve Endorphina sağlayıcıları dışındaki slot oyunlarında geçerlidir.

3. Bakiyenizi 5.000₺ yapmanız ardından 250₺, 7.500₺ yapmanız ardından 350₺, 10.000₺ yapmanız ardından ise 500₺ olarak faydalanabilirsiniz. Üst miktar düzenlendikten sonra minimum 100₺ yatırım sağlayıp yatırımınızın çevrim şartını tamamladıktan sonra maksimum 2.000₺ çekim yapabilirsiniz. Deneme bonusu ile çekim yapabilmek için yatırımınızı ve deneme bonusu kazanıncınızı slot oyunlarında 5 katı çevirmeniz gerekmektedir.
Yakında 100.00 yap 2 TL çek yaparlar :) siz almaya devam edin