Siteden siteye değiştir mi bu slot oyunları enişte hepsi aynimidirEvet 82 oyun işte paylaştım forumda 48 tane olduğunda cinler tepeme geldi şuan 82 bonus game ve tek adet 220x var yüzde 90 30x altı
Sen nerdesin la puhhahab hayir yazamazsinBen çocugum bende yazabilirmiyim .d
Havuzu altyapı dağıtıyor muhtemelenSiteden siteye değiştir mi bu slot oyunları enişte hepsi aynimidir
@brentford un çok gülüncüne gitti bak işe yaradı orayı belirtmemBen çocugum bende yazabilirmiyim .d
Emekli olduk suvat abiSen nerdesin la puhhahab hayir yazamazsin
Bişey anlamadım ama anlamış gibi yapayım .d@brentford un çok gülüncüne gitti bak işe yaradı orayı belirtmem
Emekli olduysan iyi bu işin en guzel yani emeklilikEmekli olduk suvat abi
Yaşa sen kazanırsam 30 tl şans paran benden sözüm olsunEnişte slottan bir gün zengin olmanı çok istiyorum hiç yüzün gülmedi
Hadi diğerleri fakir çoğu da sen çok eskisin artık kazanman lazım
Bana yok mu enişte 🤣 🤣Yaşa sen kazanırsam 30 tl şans paran benden sözüm olsun
Sen eyt ye takildiydin simi suvat abiEmekli olduysan iyi bu işin en guzel yani emeklilik
Sana Antepli sarı Büşra versinBana yok mu enişte 🤣 🤣
Deneyemedik enişte 10k ateşle bi bakayım sonucu yazarımNe kadar gömsekte Pragmatic oynuyoruz
Şu ligler araya girmesinden sonra slotlar berbat ödemeye başladı. İlk defa bu kadar kötü denk geliyorum. Siteyle alakalı değil.
Bilinçli bir operasyon muhtemelen
Sohbet amaçlı açtım.
Düzenli oynayanlar size göre bir fark var mı, yoksa hep böylemiydi?
Yetişkin konusudur çocuklar yazmasın.
Fotoyu değiştirdim bakalım slotlar gülecek mi 🤣🤣Sana Antepli sarı Büşra versin
Bujiler meme yaptı ateşleme çalışmıyor dostDeneyemedik enişte 10k ateşle bi bakayım sonucu yazarım
Bizim takilacak yerimiz bitmez takilmisizdir bir yereSen eyt ye takildiydin simi suvat abi
Ali koç yaparsan olur bu iş seversinFotoyu değiştirdim bakalım slotlar gülecek mi 🤣🤣