- 59
- 7
- 8
Sms onayi yapan var mı
Kardeşim ziraat bankası hesabıma giremiom kod alamıyorum nasıl yapılırKeşke derdini daha anlaşılır yazsan da anlamak için çok uğraşmasak
Ne yapacaksın yatırım miKardeşim ziraat bankası hesabıma giremiom kod alamıyorum nasıl yapılır
Mobil bankacılığı ilk defa mı kullanacaksın kullanırken bloke mi oldu ne oldu detay verirsen yardımcı oluruzKardeşim ziraat bankası hesabıma giremiom kod alamıyorum nasıl yapılır
Reis ben numara değiştim payfix hesabımda 100 TL var bankacilga giremiyorum eski numara tanımlı olduğu içinMobil bankacılığı ilk defa mı kullanacaksın kullanırken bloke mi oldu ne oldu detay verirsen yardımcı oluruz
Şu an paraya ithacim var fakat alamıyorumMobil bankacılığı ilk defa mı kullanacaksın kullanırken bloke mi oldu ne oldu detay verirsen yardımcı oluruz
Bankaya gitmeden imkanı yok ya da atmden değişim oluyorsa ancak öyle yaparsın yoksa mobil bankacılığa girmeden numara değiştiremezsin.Reis ben numara değiştim payfix hesabımda 100 TL var bankacilga giremiyorum eski numara tanımlı olduğu için
Eyvallah saolBankaya gitmeden imkanı yok ya da atmden değişim oluyorsa ancak öyle yaparsın yoksa mobil bankacılığa girmeden numara değiştiremezsin.
Kardeşim payfixte param var şu an sigara alçak param yok alamiomNe yapacaksın yatırım mi
Git atmye kartı şok numarani değişKardeşim payfixte param var şu an sigara alçak param yok alamiom
Nasıl olcakGit atmye kartı şok numarani değiş
Bankacılık sms numarasi güncel değilPayfixden çekerken mi sms gelmiyor
Dostum yaz bana dm den tarif edeyim burada milleti rahatsız etmedenBankacılık sms numarasi güncel değil
Eski numaram ziraaate kayıtlı Yeni guncel numaram kayıtlı değilNumara degistirdiysen yeni numarani kayit etmen lazim payfixe ve bankana
Dostum parayı payfixten cekeceksin anladigima göre payfixe tanimlaman gerekir numaraniEski numaram ziraaate kayıtlı Yeni guncel numaram kayıtlı değil
Dostum parayı payfixten cekeceksin anladigima göre payfixe tanimlaman gerekir numarani
[/QUOTEziraat hesabıma giremiyorum sıkıntı orda