- 264
- 122
- 43
Arkadaşlar socialtournaments sitesinde kyc onayı yaptım fakat ödeme metodu için hangi bilgileri iletmem gerekiyor bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Türkiye'ye ödemede 2 seçeneği var. bitcoin ve anlaşmalı siteye yatırım ( betgit gibi ). bitcoinle çekim yapacaksan bir kripto sitesindeki ( örn. paribu) hesabına girip bitcoin cüzdan adresini kopyalayıp siteye ekleyeceksinArkadaşlar socialtournaments sitesinde kyc onayı yaptım fakat ödeme metodu için hangi bilgileri iletmem gerekiyor bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Mail olarak mı ileteceğim sitede ekleme bölümü bulamadimTürkiye'ye ödemede 2 seçeneği var. bitcoin ve anlaşmalı siteye yatırım ( betgit gibi ). bitcoinle çekim yapacaksan bir kripto sitesindeki ( örn. paribu) hesabına girip bitcoin cüzdan adresini kopyalayıp siteye ekleyeceksin
Günlük ücretsiz spinler var 10 Luk ta freespin alınıyor , 250 olanda direk çeviriyorum.Eger ki ilk 10 15 ya da daha büyük turnuvalarda ilk 50 -100 hatta 500 falan girersen ikramiye kazniyorsun.Tabii kaçıncı olduğuna bağlı olarak miktar değişiyor.Carsamba ve Perşembe günleri ödeme geliyor.Bazen salı bazen cuma bazen hafta sonu geliyor belli olmuyor .5 kez sıralamaya girdim 4 kez çekim yaptım.Pragmatik sağlayıcısınin bir playformuburası ne işe yarıyor D:
bi link atında o zaman bizde nasiplenelim
Ben kyc onayı için mail attım halen onaylanmadıGünlük ücretsiz spinler var 10 Luk ta freespin alınıyor , 250 olanda direk çeviriyorum.Eger ki ilk 10 15 ya da daha büyük turnuvalarda ilk 50 -100 hatta 500 falan girersen ikramiye kazniyorsun.Tabii kaçıncı olduğuna bağlı olarak miktar değişiyor.Carsamba ve Perşembe günleri ödeme geliyor.Bazen salı bazen cuma bazen hafta sonu geliyor belli olmuyor .5 kez sıralamaya girdim 4 kez çekim yaptım.Pragmatik sağlayıcısınin bir playformu
Teşekkürler arkadaşlar yaptım saolunEkli dosyayı görüntüle 212828btc turk paribu binance ne kullaniyorsan btc adresi yada ltc litecoin adresini yapistir mailden gelen kodu gir tamamdir
Kyc onayı yaptım zaten dost onu bunu da arkadaşların dediği gibi yaptım halloldumail olarak iletmen lazım kanka
Bir daha at onay 1haftayi geçebiliyor, umarım erken olurBen kyc onayı için mail attım halen onaylanmadı
15 Euro kazandım onay için 11 gününüz kaldı diyor
Ama kyc onaylanma için cevap yazmiyorlar
[email protected] adresinekyc onayını nasıl yapıyoruz beyler
Ben kyc onayını 12 Şubat'ta attım 2 hafta gibi bi sürede onaylanmistiBir daha at onay 1haftayi geçebiliyor, umarım erken olur