- 8,348
- 3,193
- 113
Oo myy good 😀2400e sohbetten fazlasını açarım ben bu arada
Oo myy good 😀2400e sohbetten fazlasını açarım ben bu arada
2400e sohbetten fazlasını açarım ben bu arada
Oo myy good 😀
Kanka ben aç sen benden aç çıktınOZelden papara Gonder Cekım Geldimi atarım Dost
Senin yaptığın yazdığın yorum çok ayıp dostum bak hala çekimi halletmeye çalıyorum senin yazdığın muhabbete bak hele bir sor bakalım Ne zaman etkinlik yapıp da birine parasını gondermemisim biri çıksın ayıp ayıp konusmaKanka ben aç sen benden aç çıktın
Once aç karnını doyur sonra etkınlık yap bence
Bence sen bi daha etkinlik yapmaSenin yaptığın yazdığın yorum çok ayıp dostum bak hala çekimi halletmeye çalıyorum senin yazdığın muhabbete bak hele bir sor bakalım Ne zaman etkinlik yapıp da birine parasını gondermemisim biri çıksın ayıp ayıp konusma
@Shellac Su arkadasa Bı uyarı yaparmısın yoksa azımı bozucamBence sen bi daha etkinlik yapma
dostum 5 defa mesajımı sildim ısrarla devam ediyorsun uzamasın bu konu Lütfen.Bence sen bi daha etkinlik yapma
Etkınlık yapıp ödül göndermemenin bi cezası yok mudostum 5 defa mesajımı sildim ısrarla devam ediyorsun uzamasın bu konu Lütfen.
ne zaman oldu bu olayEtkınlık yapıp ödül göndermemenin bi cezası yok mu
@Shellac Su arkadasa Bı uyarı yaparmısın yoksa azımı bozucam
Bide neden mesajımı siliyorsun onuda anlamiş değilim kufur yok hakaret yokdostum 5 defa mesajımı sildim ısrarla devam ediyorsun uzamasın bu konu Lütfen.
Forumun huzurunu kaçıramazsın dostum özel bir meselen var ise özelden bana yazarsın sorununu dile getirisin çözerizBide neden mesajımı siliyorsun onuda anlamiş değilim kufur yok hakaret yok
Bu konu içinde zaten baştan bakarsanne zaman oldu bu olay
Yazdığım mesajda forumun huzurunu kaçıracak bı muhabbet yoktu kiForumun huzurunu kaçıramazsın dostum özel bir meselen var ise özelden bana yazarsın sorununu dile getirisin çözeriz
ben yorumları siliyorsam demek ki hoş olmayan yorumlar vardır dostumYazdığım mesajda forumun huzurunu kaçıracak bı muhabbet yoktu ki
Baktın mı etkınlık muhabetineben yorumları siliyorsam demek ki hoş olmayan yorumlar vardır dostum
Tamam dostum çekimim gelsin atarım ödülünü okey daha fazla uzatma canın sikiliyorsa film onereyim he izlemem dersen maç yayını vereyim başka şeylerle ugras ismini aldım paparayida attın özelden attinmi açıklama kismana iskorpit yazarımBaktın mı etkınlık muhabetine
Terbiyesizlik yapma bırseyde gönderme lazım degilTamam dostum çekimim gelsin atarım ödülünü okey daha fazla uzatma canın sikiliyorsa film onereyim he izlemem dersen maç yayını vereyim başka şeylerle ugras ismini aldım paparayida attın özelden attinmi açıklama kismana iskorpit yazarım
Dostum terbiyesizligi sen yapıyorsun klavye önünde yazıyorsun paso ses etmiyoruz forumun yetkilisi yazılarını silmene rağmen hala aynı terane bak işine konuyuda uzatma okTerbiyesizlik yapma bırseyde gönderme lazım degil