- 34,417
- 15,145
- 113
Deli oldun sorma bi daha asla böyle bi risk almam 100 150 için nerdeyse cinayet çıkacak 😃😃@Muroo1988 bugün sıkıntıya soktular @SaldirayAbi etkinlikde
Deli oldun sorma bi daha asla böyle bi risk almam 100 150 için nerdeyse cinayet çıkacak 😃😃@Muroo1988 bugün sıkıntıya soktular @SaldirayAbi etkinlikde
Kayıp edecek paran olmuş benim bugün sıfıra sıfır elde var sıfır 😄Kayıp büyük canım sıkkın 😁
Olmasaydı iyidi 😁Kayıp edecek paran olmuş benim bugün sıfıra sıfır elde var sıfır 😄
Abim ojjjjjgeldin 😄Ne oldu la yine
@Muroo1988 gözüm korktu benim bizim insanlarımızdanDeli oldun sorma bi daha asla böyle bi risk almam 100 150 için nerdeyse cinayet çıkacak 😃😃
Neyse bende en azından kaybetmedim moralim bozulmadı diye şükür ettimOlmasaydı iyidi 😁
Beni beraberlik batırdı 😁Neyse bende en azından kaybetmedim moralim bozulmadı diye şükür ettim
Daha parayı bulsam seçili adamlara atarım yeni gelmiş buraya foruma dogru dürüst girmiyo hakem kesiyorlar mk@Muroo1988 gözüm korktu benim bizim insanlarımızdan
Ben elendim evliyim ben 😁Kızlar sizin aradığınız en önemli özellik hangisi birini secicek olsanız erkekte, maddi güç mü,sevgi mi, maçoluk mu, yakışıklılik mi
Sinirler bozukDaha parayı bulsam seçili adamlara atarım yeni gelmiş buraya foruma dogru dürüst girmiyo hakem kesiyorlar mk
Sen ne aradın ne buldun onu yaz 😅😅Ben elendim evliyim ben 😁
Ben çok masrafsızım günde Winston blue param slot param bide karnım doysun yeter 😄Kızlar sizin aradığınız en önemli özellik hangisi birini secicek olsanız erkekte, maddi güç mü,sevgi mi, maçoluk mu, yakışıklılik mi
@Muroo1988 seçili insanda bulmak zor artık usta 🤣🤣Daha parayı bulsam seçili adamlara atarım yeni gelmiş buraya foruma dogru dürüst girmiyo hakem kesiyorlar mk
Ben 7 24 burdayım kimin ne olduğunu cok iyi biliyom@Muroo1988 seçili insanda bulmak zor artık usta 🤣🤣
Sen maddi güç istiyorsun yani erkekte ilk olarak 😅Ben çok masrafsızım günde Winston blue param slot param bide karnım doysun yeter 😄
MıroooBen 7 24 burdayım kimin ne olduğunu cok iyi biliyom