Ben 7/24 ayaktayım sen iki saate gelmişsin genene cıkar bılmıyorum ama 3 gündür toplasan 2 saat uyuyamadıgmı bılıyorum
Ben 7/24 ayaktayım sen iki saate gelmişsin genene cıkar bılmıyorum ama 3 gündür toplasan 2 saat uyuyamadıgmı bılıyorum
bu cocuga naptın adam 2021 den berı kımseye yazmamıs sana bozmus yeminiBen 7/24 ayaktayım sen iki saate gelmişsin gene
Allah beni çok seviyor gönderdikce gönderiyor 😆 ne bilim neyse sus sus bu saatten sonra kafa kaldirmiyor zaten 🙄🫥bu cocuga naptın adam 2021 den berı kımseye yazmamıs sana bozmus yemini
sevdi seni galiba
sadece kaybediyorsun herkes gibiOyunlarda mart ve nisan ayında derin kısma var pragmatik playson pg hacksaw gibi birçok saglayicida 1000 i 2000 yapmak çok zor ... farkettiniz mi ?
Maraton başladı benim koşturmaya devam senHoşbuldum manolyaaa nabeerrr
Senin iş olmadı 😅 açıklamayı yapayım gel dm 😁Saldım seni hadi koş ağac dibine git gel bekliyoruz seni ergencik
Küfür yasak ban yeme sonra 🫣😅Olum sen engellisin özürlüsün yanıt verme diyorum hâlâ mal mal kendince laf soktuğunu falan sanıyosun uza kardeşim hadi bak git denklerinle uğraş seni takmıyorumm yanıttt vermeee!!!!!!
GünaydınGünaydın 😃
Her yerde her zaman biliosn 😅Sende neden ayrıcalıklı üye yazıyor asıl konu bende niye yazmıyor ahahshshs
Dedikoduyu illa yapacam diyorsun yani nerde olursaKoşun koşun gelin çıkın çıkın gelin
Aklıma biri geliyor ama yok degilsinDedikoduyu illa yapacam diyorsun yani nerde olursa
Çoktaaa şeyyy yanii biliyosunnnKüfür yasak ban yeme sonra 🫣😅
1. Derece yakınlarını sokabilir ihtar çekip, 3 ay mı artık ne kadardı detaylı bilmiyorum ama çıkartır. Çocuklarım kalacak, babam kalacak vs. Ama gerçekten kalması gerekiyor. Kalmazsa da bi kontrol mekanizması var sanırım cezası var. Araştır Google da yazar böyle şeyler.Arkadaşlar merhaba,bir sorum var Ev sahibi kendisi başka şehirde kirada oturuyor ama arkadaşımın evini çocukları tatil yapsın diye arkadaşımı çıkarmak istiyor.Bu durumda çıkaramaz değil mi?Avukat belki vardır burada
Yok bu tatil için çıkartmak istiyor.Kendi başka yerde oturuyor.Keyfi.İnternette baktım ama belki avukat vardır emsal örnekleri diye1. Derece yakınlarını sokabilir ihtar çekip, 3 ay mı artık ne kadardı detaylı bilmiyorum ama çıkartır. Çocuklarım kalacak, babam kalacak vs. Ama gerçekten kalması gerekiyor. Kalmazsa da bi kontrol mekanizması var sanırım cezası var. Araştır Google da yazar böyle şeyler.
@erapoinee canım bi baksana sen biliyorsun bu işleriArkadaşlar merhaba,bir sorum var Ev sahibi kendisi başka şehirde kirada oturuyor ama arkadaşımın evini çocukları tatil yapsın diye arkadaşımı çıkarmak istiyor.Bu durumda çıkaramaz değil mi?Avukat belki vardır burada
Cevap vermek zorunda değilsi.Öyle de oldu@erapoinee canım bi baksana sen biliyorsun bu işleri
Anlamadım canoCevap vermek zorunda değilsi.Öyle de oldu