- 3,500
- 1,252
- 113
Çok zarardayım.
Artık kupona göre oynuolar önceden maça göre kupon yapardık kazandığımız günler güzeldiİzledin mi Djokovic - Cerundolo maçını. Baştan aşağı tezgahtı. İlk seti rahat aldı. 2. sette sakatlandı ve az daha maçı 3-1 kaybedecekken maçı çevirdi. Bir de maçın sonuna doğru karşılıklı gülüşmeleri sırıtmaları falan yok mu. Gene tezgahı kurduk der gibi. Maçı kazandıktan sonra da turnuvadan çekildi. Cukkalamıştır zaten parayı
Porsuk kimArtık kupona göre oynuolar önceden maça göre kupon yapardık kazandığımız günler güzeldi
Burda kim kardaki önemli olan mutlu olmak para bugün var yarın yok napak ölek mi yaşamak güzel demi @BeşiktaşÇok zarardayım.
TG dan arkadaşım ayrıca sanane lenPorsuk kim
He sorun yokmuş o zamanTG dan arkadaşım
Benim fıtbısım porsukPorsuk kim
fitbisim ne anlamadimBenim fıtbısım porsuk
Sen bilion mu @SULLY bana milletin içinde mahalle karısı gibi konuşma burda dedi küstüm onaPorsuk kim
Sully yakın bana basarim mekanını onun Davutpaşa ya yakınSen bilion mu @SULLY bana milletin içinde mahalle karısı gibi konuşma burda dedi küstüm ona
Kız onaSully yakın bana basarim mekanını onun Davutpaşa ya yakın
Hiçte bile (opsiyonel)Burda kim kardaki önemli olan mutlu olmak para bugün var yarın yok napak ölek mi yaşamak güzel demi @Beşiktaş
Ben hariç kimseyle çok muhatap olmaman gerek, hadi sully filan hallederiz de ,her gün 20 tane mekan basamam,bi yerde sıkarlar kafamıza herkes erkek erkeğe dövüşmuyorKız ona
Aga nigi naga nigi anla iştefitbisim ne anlamadim
He senin avratAga nigi naga nigi anla işte
Ne kadar kırosun memet ne kadarHe senin avrat
Tamam kayınçoNe kadar kırosun memet ne kadar
Biraz yavaş hallet amaBen hariç kimseyle çok muhatap olmaman gerek, hadi sully filan hallederiz de ,her gün 20 tane mekan basamam,bi yerde sıkarlar kafamıza herkes erkek erkeğe dövüşmuyor