- 8,357
- 3,196
- 113
valla birazdan eczaneye gidip maske alicam . yarin zam yaparlar onada1 adet 500 2 adet 999.90 iletişim özel kargo bedava isteğe göre fenerli Galatasaray veya istediğiniz takımlı yapılır. Ekli dosyayı görüntüle 58742
valla birazdan eczaneye gidip maske alicam . yarin zam yaparlar onada1 adet 500 2 adet 999.90 iletişim özel kargo bedava isteğe göre fenerli Galatasaray veya istediğiniz takımlı yapılır. Ekli dosyayı görüntüle 58742
Ölümsüzsün sen 10 katlı binaya çık çatıdan kendini aşağıya bırak reis herkes görsün Osmanlı torunu olduğunu.Ölmüş eşek kurttan korkmaz coronayı yiyim bana bulaşmaz osmanlı ırkındanım ben genlerim saolsun
Bk geçer bi bulaşırsa tedavisi 2 senede bulunacakmı belli değil bi köşede inleyecek geberirsin kimsenin umurunda olmaz tayib viskisini yudumlarken)Buda gelir geçer
hacı ölümsüzluk sifresimi yazdin naptin sen gta daki gibiAsı kolay değil en az 5 senede bulamazlar kaç kişiye bulaşmış kaç kişi olmuş neyinden korkacam yaz geldi 2 aya biter
Sen Osmanlı torunusun reis çık mahalleye belediye otobusu gelirken önüne yat herkes görsünİstanbulda yaşıyormuş adam hepimiz coronalı olduk
Dahada inanmadılar mı aç porçöz iç kalabalık bir yerde ozaman kesin Osmanlı torunu olduğuna inanırlarİstanbulda yaşıyormuş adam hepimiz coronalı olduk
Bulaşması imkansız Bi ilçedeyim Allahını unuttuğu yerde corona ne yapsın korumona daha bulaşmazBk geçer bi bulaşırsa tedavisi 2 senede bulunacakmı belli değil bi köşede inleyecek geberirsin kimsenin umurunda olmaz tayib viskisini yudumlarken)
Kumar illeti bulaştıysa herşey bulaşır knkBulaşması imkansız Bi ilçedeyim Allahını unuttuğu yerde corona ne yapsın korumona daha bulaşmaz
Knk ölürsen freebet leri bana devretHAKKINIZI HELAL EDIN!! AKLIM ALDIGIM BONUSLARDA DEGIL ALAMADIGIM BONUSLARDA
amk o degilde zaten iş bulamiyodum. simdi bu ilet yuzunden ihracat olmaz fabrikalar vs heryer işcı cıkarir. inşallah hemen atlatıriz şu virüsüKnk ölürsen freebet leri bana devret
Doğuştan vebalıyız knk biz dünyada iki tür insan var zenginler ve fakirler biz fakirler kısmında ilk 10 a girerizamk o degilde zaten iş bulamiyodum. simdi bu ilet yuzunden ihracat olmaz fabrikalar vs heryer işcı cıkarir. inşallah hemen atlatıriz şu virüsü