- 8,347
- 3,193
- 113
Son işlem etkinlik oldugu halde neden katiliyolar anlamiyorum ayip degilmi bu yapilan. Hakki olanlarin hakkina giriyolar
Aynen öyle. Aslında forumun yapacağı iş de çok basit 10 tane yedek çekecek. Son işlem etkinlik olanlar yerine onlar iletilecek oldu bitti.Son işlem etkinlik oldugu halde neden katiliyolar anlamiyorum ayip degilmi bu yapilan. Hakki olanlarin hakkina giriyolar
Yedeklerde son işlem etkinlik cıkar emin olAynen öyle. Aslında forumun yapacağı iş de çok basit 10 tane yedek çekecek. Son işlem etkinlik olanlar yerine onlar iletilecek oldu bitti.
İnan bi etkinliğe katılacağım zaman düşünüyorum en son ne aldım ne verdim siteye diye. Son işlem etkinlikse kimsenin hakkına girmemek için katılmıyorum.Yedeklerde son işlem etkinlik cıkar emin ol
Valla bu yapılamazmı @Shellac reısAynen öyle. Aslında forumun yapacağı iş de çok basit 10 tane yedek çekecek. Son işlem etkinlik olanlar yerine onlar iletilecek oldu bitti.
Ya aga sınırsız kisiye ekoeneck etkinlik olsa eywallah bizi ilgilendirmez , zaten 20 kisi kazanacak ne diye katilirlar anlamiyorun ,İnan bi etkinliğe katılacağım zaman düşünüyorum en son ne aldım ne verdim siteye diye. Son işlem etkinlikse kimsenin hakkına girmemek için katılmıyorum.
Yazık ya hakkımıza gırılıyoBetasus cekiliste 9 kisi son islem etkinlik cikmis , geneldede boyle yapiliyo
Forumun suçu yok da ,üyeler son islem bonus olsada yanlislikla falan eklenir hesabi yapiyolarYazık ya hakkımıza gırılıyo
Yedek cekımı buna ılac olabılır amaForumun suçu yok da ,üyeler son islem bonus olsada yanlislikla falan eklenir hesabi yapiyolar
aynen katılıyorum bunun tek çözümü yedek cekimYedek cekımı buna ılac olabılır ama
Herkez senin gibi düşünse atom bombasi üretilmezdi bro 😄ben etkinlik bonusu kısıtlayan yerlere, üyeliğim olmayan büroların etkinliklerine katılmıyorum kendim alamıyorum kazanacak diğer kişilerin şanslarını yok etmemiş oluyorum, son işlem yine iyi bazen üyelik yok görüyorum adam üye bile değil etkinliğe katılıyor yedek talihlilere ekleyen yerler oluyor ama çoğu yerde bununla uğraşmak istemiyorlar hem vakit kaybı hem de büro daha az kişiye bonus eklemiş oluyor haliyle konunun üzerine pek gidilmiyor